fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Kirjaudu eMetsään 31.8. mennessä ja olet mukana Nokia XR21 -puhelimen arvonnassa! Klikkaa heti eMetsään keyboard_arrow_right
1.3.2023

Stora Enson puunhankinnan vahvistaminen Länsi-Suomessa etenee, kun yhtiö avaa uusia toimipisteitä Etelä- ja Keski-Pohjanmaalle. Stora Enson puunhankinnan kasvu tarkoittaa metsänomistajille puukauppatuloja, lisää metsänhoitopalveluita sekä paikallisille yrittäjille ja metsäammattilaisille työtä ja toimeentuloa.

Stora Enso perusti viime vuonna kaksi uutta toimipistettä Satakuntaan Euraan ja Kankaanpäähän. Nyt on vuorossa kolmen uuden toimiston perustaminen Kauhajoelle, Seinäjoelle ja Kaustiselle.

”Länsi-Suomen puunhankinnan vahvistaminen edistyy suunnitellusti. Toimistoavausten lisäksi olemme alkuvuonna palkanneet lisää metsäammattilaisia palvelemaan alueen metsänomistajia niin puukaupoissa kuin muissakin metsänomaisuuden hoitamiseen liittyvissä asioissa”, sanoo ostojohtaja Sami Honkanen Stora Enson Suomen puunhankinnasta.

Stora Enso rakentaa samalla alueen yrittäjien kanssa toimivaa kokonaisuutta, jotta korjuu ja kuljetukset sujuvat heti ensimmäisestä puukaupasta lähtien.

”Osaavat paikalliset yrittäjät ovat avainasemassa onnistuneen asiakaskokemuksen luomisessa”, Sami Honkanen sanoo.

Puuta kuljetetaan Länsi-Suomesta Stora Enson tuotantolaitoksille Etelä- ja Itä-Suomeen sekä Ouluun pääasiassa rautateitse.

Stora Enso valmistaa puusta uusiutuvia ja kierrätettäviä tuotteita Suomessa 11 paikkakunnalla. Puupohjaisilla tuotteilla korvataan fossiilisia materiaaleja muun muassa pakkauksissa ja rakentamisessa. Stora Enson metsäasiantuntijat tekevät tuhansia puukauppoja suomalaismetsänomistajien kanssa joka vuosi.

Lue aiempi uutinen Länsi-Suomen puunhankinnan vahvistamisesta

Lue myös: Euran toimistolla vietettiin avajaisia tammikuussa

Stora Enso mukana ilmastotoimia vauhdittavassa hankkeessa
Lue kirjoitus
Stora Enso ottaa käyttöön uuden menetelmän, jolla turvataan lintujen pesintää
Lue kirjoitus
Kesä Stora Enso Metsällä – Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijoiden kesä käynnissä
Lue kirjoitus