fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Kirjaudu eMetsään 31.8. mennessä ja olet mukana Nokia XR21 -puhelimen arvonnassa! Klikkaa heti eMetsään keyboard_arrow_right

eMetsä–verkkopalvelu

eMetsä tarjoaa nykyaikaiset työkalut metsäomaisuuden hoitamiseen. Tarvitset palvelun käyttöä varten vain pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen ja olet aina ajan tasalla kaikista metsäsi tapahtumista. Rekisteröitymisen jälkeen saat omat metsävaratiedot käyttöön.

Oletko uusi eMetsä-käyttäjä?

Näin otat eMetsän käyttöön

 • Ota pankkitunnukset esiin.
 • Klikkaa alta rekisteröidy tästä.
 • Tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja täytä rekisteröitymistiedot.

Rekisteröidy tästä.

eMetsä-verkkopalvelussa hoidat metsäasioitasi verkossa. Voit käyttää palvelua tietokoneella, tabletilla tai kännykällä. Palvelu on maksuton kaikille metsänomistajille.

Uuden sukupolven eMetsä on saapunut

Olisiko nyt aika siirtyä digiaikaan? Kokeile uuden sukupolven työkalua, joka tekee metsäomaisuuden hallinnasta aidosti vaivatonta. Kirjaudu eMetsään viimeistään 31.8. mennessä ja olet mukana Nokia XR21 -puhelimen arvonnassa!

keyboard_arrow_right Lue lisää kampanjasta ja tutustu samalla hyödylliseen eMetsän mobiilisovellukseen

eMetsä on apunasi metsäomaisuuden hoidossa, voit helposti

 • Tutkia omia metsävaratietoja ja karttoja myös virtuaalisesti
 • Pyytää tarjouksen puukaupasta ja metsänhoitotöistä
 • Sopia tapaamisen ja lähettää viestejä metsäasiantuntijalle
 • Tehdä valtakirjan
 • Seurata puukaupan ja metsänpalveluiden edistymistä
 • Tarkistaa oman asioinnin asiakirjat ajantasaisesta arkistosta
 • Tarkistaa Tähtitilin saldon ja tehdä nostoja
 • Täydentää ja lähettää metsävero- ja alv-ilmoitukset suoraan verottajalle
 • Päivittää omia asiakastietoja
 • Tutkia oman metsänsä monimuotoisuustietoja

Helppoa metsänhoitoa

Hoida kaikki metsäasiat helposti vaikka mökiltä käsin. Voit pyytää tarjouksen puukaupasta tai tarpeellisista metsänhoitopalveluista helposti verkossa.

Vahva tunnistautuminen

Vahva tunnistautuminen omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella varmistaa eMetsän käytön turvallisuuden.

Ongelmia eMetsän kanssa?

Asiakaspalvelu auttaa

p. 020 461 478
arkisin klo 7.30-16.30
emetsa@storaenso.com

Kartta

eMetsä Mobiili

eMetsä toimii myös kännykässä ja tabletilla. Sovelluksen avulla kartat, ilmakuvat ja metsävaratieto kulkevat mukanasi metsään asti ja GPS-paikannus auttaa pysymään aina kartalla. Kuitit arkistoit hetkessä valokuvaamalla ne talteen vero-kirjanpitoon.

eMetsä Mobiili on ladattavissa Android ja iOS laitteille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä eMetsästä

Laskut tulevat eMetsän arkistoon aikajärjestykseen. Arkistonäkymä löytyy oikeasta yläkulmasta nimen alla olevasta valikosta. Uusista laskuista tulee tekstiviesti, eli tiedät aina milloin laskuja on eMetsässä.

Tilatiedot tulevat meille Suomen metsäkeskuksen järjestelmistä rekisteröitymisen yhteydessä, niiltä osin kuin niille lupa annetaan. Uudet, rekisteröitymisen jälkeen hankitut tilat, tulee lisätä järjestelmään joko itse tai eMetsän asiakaspalvelun kautta. Myös selkeät virheet, esimerkiksi kuvioiden puuttumiset palstoilta, tulee selvittää eMetsän asiakaspalvelun kautta.

Järjestelmässä tilat ovat asiakkuuksien alla, eli jos omistat yksin tai yhdessä jonkun muun kanssa tiloja ne löytyvät eri asiakkuuksilta. Asiakkuuksia pääset vaihtamaan oikeasta yläkulmasta nimen alla olevasta valikosta.

Yksinomistetuissa tiloissa sinulla on täydet oikeudet muuttaa omia tietojasi. Yhteisomistetuissa tiloissa oikeutesi riippuvat valtuutuksista. Ilman valtuutuksia perusnäkymä yhteisomistettuihin tiloihin on katseluoikeus.

Tehdäksesi muutoksia yhteisomisteisen asiakkuuden tietoihin, sinun tulee saada valtuutus muilta tilanomistajilta ja esim. kuolinpesässä kaikilta osakkailta. Valtakirja löytyy oikeasta yläkulmasta nimen alta avautuvasta valikosta. Sen voi täyttää sähköisenä ja lähettää osakkaille eMetsästä. Valtakirja on myös mahdollista tulostaa ja hoitaa paperisena.

Halutessasi voit kokeilla eMetsä-verkkopalvelua myös Demo-ympäristössä täältä.

Huomaathan, että Demo-versiossa kaikki toiminnallisuudet ja napit eivät ole käytettävissä.

Rekisteröitymällä eMetsään hyväksyt Stora Enso Metsän sähköisten metsänomistajapalveluiden käyttöehdot. Voit tutustua ehtoihin tarkemmin täällä.