fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Kirjaudu eMetsään 31.8. mennessä ja olet mukana Nokia XR21 -puhelimen arvonnassa! Klikkaa heti eMetsään keyboard_arrow_right
12.5.2023

Stora Enso laajentaa puunhankintaansa Länsi-Suomessa. Tuoreimmat toimipisteet avataan Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla. Ensimmäisenä vietettiin Kaustisen toimiston avajaisia keskiviikkona 10. toukokuuta.

”Uuden toimipisteen avajaiset sujuivat kivasti. On erittäin mielenkiintoista palata takaisin kotiseudulleni ja tutustua uudelleen alueen metsiin, metsänomistajiin ja ympäristöön. Meillä on täällä Kaustisen toimistolla mukava kolmen hengen työporukka. Olemme kaikki aloittaneet metsäalalla eri vuosikymmenillä, joten voimme varmasti antaa toisillemme erilaista osaamista ja näkökulmia metsäasioihin”, metsäasiantuntija Sakari Hautala iloitsee. 

Kaustisen toimipisteen metsäasiantuntijat Sakari Hautala, Katri Pelto-Arvo ja Olli Suorsa palvelevat metsänomistajia Halsuan, Kaustisen, Vetelin, Perhon, Evijärven, Kauhavan, Lappajärven, Vimpelin ja Kokkolan alueella. Kaustisen toimistoavauksen myötä Stora Enson kanssa on mahdollista tehdä puukauppaa ja sopia metsänhoitotöistä koko Keski-Pohjanmaan alueella.

Kuvassa Kaustisen toimipisteen metsäasiantuntijat
Kaustisen toimipisteen metsäasiantuntijat Olli Suorsa, Katri Pelto-Arvo ja Sakari Hautala avajaispäivänä.

Stora Enson metsäasiantuntijat neuvovat ja palvelevat metsänomistajia monissa metsäomaisuuden hoitamiseen liittyvissä asioissa. He tekevät tuhansia puukauppoja suomalaismetsänomistajien kanssa joka vuosi. Kasvattamalla metsäasiantuntijoiden verkostoa Stora Enso pystyy palvelemaan metsänomistajia aiempaa paremmin myös muissa metsäomaisuuden hoitamiseen liittyvissä asioissa.

Länsi-Suomen puunhankinnan vahvistaminen liittyy tuontipuun korvaamiseen. Stora Enso ilmoitti keväällä 2022 lopettavansa puuntuonnin Venäjältä ja lisäävänsä kotimaan puunhankintaa.

Aiemmin Stora Enso avasi Satakunnassa kaksi uutta toimipistettä Kankaanpäähän ja Euraan.Etelä- ja Keski-Pohjanmaan toimistoavauksien jälkeen Stora Enson Suomen puunhankinnalla on jo noin 90 toimipistettä ympäri maan. Stora Enso valmistaa puusta uusiutuvia ja kierrätettäviä tuotteita Suomessa 11 paikkakunnalla. Puupohjaisilla tuotteilla korvataan fossiilisia materiaaleja mm. pakkauksissa ja rakentamisessa.

Lue myös: Stora Enso vahvistaa puunhankintaansa Länsi-Suomessa.

Stora Enso, Tornator ja WWF yhteistyöhön metsäpurojen puolesta
Lue kirjoitus
Stora Enso, Tornator ja WWF paransivat metsäpurojen monimuotoisuutta liki 90 vapaaehtoisen voimin vuonna 2023
Lue kirjoitus
Historiaa: Laajentuminen Saimaan vesistön metsiin 1880-luvun lopulla
Lue kirjoitus