fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Kirjaudu eMetsään 31.8. mennessä ja olet mukana Nokia XR21 -puhelimen arvonnassa! Klikkaa heti eMetsään keyboard_arrow_right

Metsäalan uutiset ja tapahtumat sähköpostiisi

Uutiskirjeen tilaamalla saat kutsuja tapahtumiin sekä tiedon tarjouksista, uutuuksista ja ajankohtaisista metsäaiheista ensimmäisten joukossa!

Tilaa uutiskirje

Haluatko kuulla metsäalan mielenkiintoisimmat aiheet heti tuoreeltaan? Tilaamalla Stora Enso Metsän uutiskirjeen saat ajankohtaista metsätietoa suoraan omaan sähköpostiisi ja yksikään tärkeä uutinen tai tapahtumakutsu ei jää huomaamatta.

Uutiskirjeen tilaajamme ovat tyypillisesti aktiivisia metsänomistajia, jotka haluavat ensimmäisten joukossa saada ajankohtaiset ja tärkeät kuulumiset yhdessä paketissa omaan sähköpostiinsa.

Täytä alla oleva lomake ja saat säännöllisesti tuoreimmat metsäaiheet, kampanjat ja tapahtumakutsut maksutta sähköpostiisi. Halutessasi voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Kyllä kiitos, haluan tilata uutiskirjeen!

Kun tilaat sähköisen uutiskirjeemme, pystymme kertomaan sinulle metsäomaisuuteesi liittyvistä eduista ja alennuksista. Käyttämällä lomaketta hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Miksi Metsässä tapahtuu -uutiskirje on tilaamisen arvoinen?

  • Saat uusinta tietoa mitä metsäalalla tapahtuu
  • Saat kutsuja tapahtumiimme
  • Saat rahanarvoisia vinkkejä metsäomaisuuden kasvattamiseen
  • Tiedät ensimmäisten joukossa uusimmista kampanjoista ja eduista
  • Voit lukea uutiskirjeet kännykällä, tabletilla tai tietokoneella.
  • Uutiskirje säilyy halutessasi sähköpostissasi, joten voit palata siihen kun sinulle sopii.