eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right

Metsäalan uutiset ja tapahtumat sähköpostiisi

Uutiskirjeen tilaamalla saat kutsuja tapahtumiin sekä tiedon tarjouksista, uutuuksista ja ajankohtaisista metsäaiheista ensimmäisten joukossa!

Tilaa uutiskirjeemme ja osallistut Retki reppujakkaran arvontaan

Haluatko kuulla metsäalan mielenkiintoisimmat aiheet heti tuoreeltaan? Tilaamalla Stora Enso Metsän uutiskirjeen saat ajankohtaista metsätietoa suoraan omaan sähköpostiisi ja yksikään tärkeä uutinen tai tapahtumakutsu ei jää huomaamatta.

Uutiskirjeen tilaajamme ovat tyypillisesti aktiivisia metsänomistajia, jotka haluavat ensimmäisten joukossa saada ajankohtaiset ja tärkeät kuulumiset yhdessä paketissa omaan sähköpostiinsa.

Joka kuukausi uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan Stora Enson logolla varustettu Retki reppujakkara pro 53 (arvo 70 €). Uutena uutiskirjeen tilaajana olet automaattisesti mukana arvonnassa, joten tilaaminen todellakin kannattaa! Halutessasi voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Täytä alla oleva lomake ja saat säännöllisesti tuoreimmat metsäaiheet, kampanjat ja tapahtumakutsut maksutta sähköpostiisi.

Kyllä kiitos, haluan tilata uutiskirjeen ja osallistua arvontaan!

Kun tilaat sähköisen uutiskirjeemme, pystymme kertomaan sinulle metsäomaisuuteesi liittyvistä eduista ja alennuksista. Käyttämällä lomaketta hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Miksi Metsässä tapahtuu -uutiskirje on tilaamisen arvoinen?

  • Saat uusinta tietoa mitä metsäalalla tapahtuu
  • Saat kutsuja tapahtumiimme
  • Saat rahanarvoisia vinkkejä metsäomaisuuden kasvattamiseen
  • Tiedät ensimmäisten joukossa uusimmista kampanjoista ja eduista
  • Voit lukea uutiskirjeet kännykällä, tabletilla tai tietokoneella.
  • Uutiskirje säilyy halutessasi sähköpostissasi, joten voit palata siihen kun sinulle sopii.