fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Pariskunta on sijoittanut metsärahan Tähtitilille.

Tähtitili

Tähtitilillä kaadettu puukin kasvaa – korkoa. Tähtitilillä saat nyt puukauppatuloillesi varman 4,5 % korkotuoton kiinteällä korolla. Voit itse valita, haluatko jättää osan tai kaikki puukauppatulosi kasvamaan. Vaivattomasti, joustavasti ja luotettavasti.

Kysy lisää metsäasiantuntijaltasi ja hyödynnä reilu asiakasetumme!

.

Reilu korko puukaupparahoillesi – nyt kannattaa hyödyntää ja laittaa puukauppatulot varmaan kasvuun 4,5 % kiinteällä korolla

Tekemällä kanssamme suoran puukaupan, voit hyödyntää puukaupan maksuissa Tähtitiliä. Tähtitili tuottaa huomattavasti paremmin kuin ylitiheä tai vanheneva metsä. Saat puukauppatuloillesi kiinteän 4,5 prosentin korkotuoton kahdeksi vuodeksi, myös halutessasi arvonlisäveron osuudelle.

Tähtitilin käytöstä ei veloiteta hallinnointi- tai nostokuluja. Kun tarvitset Tähtitilin varoja käyttöösi, saat rahat pankkitilillesi reilun kuukauden sisällä. Tähtitilin hallinnointi onnistuu kätevästi maksutta eMetsä-verkkopalvelussa tai halutessasi asiakaspalvelun kautta. Tähtitili on myös hyvä keino varautua tulevien vuosien metsänuudistamis- ja metsänhoitotöihin.

Tähtitilillä puukaupparaha jatkaa kasvuaan 4,5 % korolla

Nyt sovituille puukaupoille annamme reilun koron puukauppatuloille.

Kirjaudu eMetsään tai jätä yhteydenottopyyntö metsäasiantuntijalle, pyydä tarjous puukaupasta ja hyödynnä kiinteä 4,5 % korkotuotto.

keyboard_arrow_right Ota yhteyttä metsäsi asiantuntijaan

Tähtitili pähkinänkuoressa

  • Uusien sopimusten korko on 1.7.2024 alkaen 4,50 % ja voimassaoloaika aina 2 vuotta.
  • Jatkokorko on 16.10.2023 alkaen 3,50 %. Tilierä jää jatkon jälkeen toistaiseksi voimassaolevaksi jatkamisen hetkellä voimassaolevalla jatkokorolla.
  • Tähtitilierän aloituskorko määräytyy joko puukauppasopimuksen tai mittaustodistuksen teon yhteydessä. Korko lasketaan päiväsaldolle ja se lisätään pääomaan vuosittain. Tuotoista vähennetään vain pääomavero. Koron voimassaoloajan jälkeen tilierä siirtyy automaattisesti jatkokorolle toistaiseksi voimassaolevaksi sen hetkisellä jatkokorolla.
  • Voit jättää Tähtitilille puukaupan maksuista haluamasi osuuden (min. 1 000 €) sekä halutessasi myös puukaupan arvonlisäverot. Saat rahasi Tähtitililtä käyttöösi silloin kun haluat 35 päivän irtisanomisajan jälkeisenä maksupäivänä, joka on yleensä perjantai.
  • Voit irtisanoa kerralla kaikki Tähtitilin varat korkoineen tai vain osan varoista. Irtisanomisen pitää olla vähintään 1 000 euroa kerrallaan ja tilille jäätävä noston jälkeen yli 1 000 euroa, muuten maksamme koko loppusumman kerralla korkoineen tilillesi.
  • eMetsä-palvelun avulla voit hallinnoida Tähtitiliä henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi.
  • Tähtitili on hyvä keino varautua tulevien vuosien metsänuudistamis- ja metsänhoitotöihin.
  • Ei lainkaan hallinnointikuluja.

Ota yhteyttä metsäsi asiantuntijaan

Kyllä kiitos, Tähtitilin hyödyntäminen kiinnostaa, haluan keskustella lisää paikallisen metsäasiantuntijan kanssa. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan paikalliseen metsäasiantuntijaasi.

Käyttämällä lomaketta hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Tiesitkö, että voit hoitaa kaikki metsäasiat myös verkossa?

Tähtitilin seuranta ja hallinointi on helppoa eMetsän kautta. eMetsästä voit myös lähettää tarjouspyynnön puukaupasta tai metsänhoitopalveluista. eMetsä on kaikille metsänomistajille tarkoitettu maksuton verkkopalvelu.

keyboard_arrow_right eMetsä-verkkopalveluun

Metsätulot käyttöön jopa 5 päivässä

Puukauppasopimuksellamme määritelty korjuuaika on yleensä 2 vuotta ja puukaupparahat maksetaan metsänomistajan tilille noin kuukauden kuluttua korjuun päättymisestä. Jos metsänomistaja haluaa puukaupparahat käyttöönsä jopa viidessä päivässä, Stora Enson Puukaupparahoitus tarjoaa tähän ratkaisun.

keyboard_arrow_right Lue lisää puukaupparahoituksesta
Stora Enso Metsä kasvattaa kotimaisen energiapuun hankintaansa 
Lue kirjoitus
Menekinedistämismaksut metsäalan tulevaisuustyöhön
Lue kirjoitus
10 kysymystä ennakkoraivauksesta
Lue kirjoitus
keyboard_arrow_right Lue lisää artikkeleita