eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Pariskunta on sijoittanut metsärahan Tähtitilille.

Tähtitili

Tähtitilillä kaadettu puukin kasvaa – korkoa. Tähtitilillä saat nyt puukauppatuloillesi varman 4 % korkotuoton kiinteällä korolla. Voit itse valita, haluatko sijoittaa osan tai kaikki puukauppatulosi kasvamaan. Vaivattomasti, joustavasti ja luotettavasti.

Kysy lisää metsäasiantuntijaltasi ja hyödynnä reilu asiakasetumme!

Reilu korko puukaupparahoillesi – nyt kannattaa sijoittaa puukauppatulot varmaan kasvuun 4 % kiinteällä korolla

Tekemällä kanssamme suoran puukaupan, voit hyödyntää puukaupan maksuissa Tähtitiliä. Tähtitili tuottaa huomattavasti paremmin kuin ylitiheä tai vanheneva metsä. Saat puukauppatuloillesi kiinteän 4 prosentin korkotuoton kahdeksi vuodeksi, myös halutessasi arvonlisäveron osuudelle.

Korkeakorkoinen, mutta kiinteällä korolla oleva Tähtitili on hyvä sijoitusvaihtoehto. Markkinasuhdanteiden muutokset eivät pääse heiluttamaan sijoituksesi arvoon laskevasti. Eli vaikka osakemarkkinat laskisivat, niin kiinteä korko pysyy samana voimassaolonsa ajan tuottaen tasaista tuottoa omistajalleen. 

Tähtitilin käytöstä ei veloiteta hallinnointi- tai nostokuluja. Kun tarvitset Tähtitilin varoja käyttöösi, saat rahat pankkitilillesi reilun kuukauden sisällä. Tähtitilin hallinnointi onnistuu kätevästi maksutta eMetsä-verkkopalvelussa tai halutessasi asiakaspalvelun kautta. Tähtitili on myös hyvä keino varautua tulevien vuosien metsänuudistamis- ja metsänhoitotöihin.

Puukaupat valmiiksi ennen kesää

Nyt on oikea aika sopia kesän puukaupat ja metsänhoitotyöt, jotta sinä voit huoletta nauttia elämästä.

Laitetaan metsäasiat kuntoon – lue lisää
keyboard_arrow_right

Tähtitili pähkinänkuoressa

  • Uusien sopimusten korko on 1.4.2023 alkaen 4,0 % ja voimassaoloaika aina 2 vuotta
  • Jatkokorko on 1.4.2023 alkaen 2,5 %. Tilierä jää jatkon jälkeen toistaiseksi voimassaolevaksi jatkamisen hetkellä voimassaolevalla jatkokorolla.
  • Ei lainkaan hallinnointikuluja.
  • Voit jättää Tähtitilille puukaupan maksuista haluamasi osuuden (min. 1 000 €) sekä halutessasi myös puukaupan arvonlisäverot.
  • Saat rahasi Tähtitililtä käyttöösi korkoineen irtisanomisajan jälkeen silloin kun haluat ja täysin ilman kuluja. Irtisanomisaika on 35 päivää siten, että maksamme irtisanotun Tähtitilin kaikki varat korkoineen irtisanomisajan päättymistä seuraavana maksuerien maksupäivänä, joka on aina perjantai.
  • Tähtitilierän aloituskorko määräytyy joko puukauppasopimuksen tai mittaustodistuksen teon yhteydessä. Korko lasketaan päiväsaldolle ja se lisätään pääomaan vuosittain. Tuotoista vähennetään vain pääomavero. Koron voimassaoloajan jälkeen tilierä siirtyy automaattisesti jatkokorolle toistaiseksi voimassaolevaksi.
  • eMetsä-palvelun avulla voit hallinnoida Tähtitiliä henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi.

Ota yhteyttä metsäsi asiantuntijaan

Kyllä kiitos, Tähtitilin hyödyntäminen kiinnostaa, haluan keskustella lisää paikallisen metsäasiantuntijan kanssa. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan paikalliseen metsäasiantuntijaasi.

Käyttämällä lomaketta hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Tiesitkö, että voit hoitaa kaikki metsäasiat myös verkossa?

Tähtitilin seuranta ja hallinointi on helppoa eMetsän kautta. eMetsästä voit myös lähettää tarjouspyynnön puukaupasta tai metsänhoitopalveluista. eMetsä on kaikille metsänomistajille tarkoitettu maksuton verkkopalvelu.

keyboard_arrow_right eMetsä-verkkopalveluun

Metsätulot käyttöön jopa 5 päivässä

Puukauppasopimuksellamme määritelty korjuuaika on yleensä 2 vuotta ja puukaupparahat maksetaan metsänomistajan tilille noin kuukauden kuluttua korjuun päättymisestä. Jos metsänomistaja haluaa puukaupparahat käyttöönsä jopa viidessä päivässä, Stora Enson Puukaupparahoitus tarjoaa tähän ratkaisun.

keyboard_arrow_right Lue lisää puukaupparahoituksesta
10 kysymystä ennakkoraivauksesta
Lue kirjoitus
Uuden metsänomistajan starttipaketti
Lue kirjoitus
Viisi vinkkiä uudelle metsänomistajalle
Lue kirjoitus
keyboard_arrow_right Lue lisää artikkeleita