fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Teemme työtä ihmisten ja luonnon kanssa. Ei kummankaan kustannuksella.


Työ Stora Ensossa ja puunhankinnan urakoitsijaverkostossa tarjoaa tilaisuuden edistää uudistuvaa ja vastuullista tulevaisuutta – työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Me Stora Ensossa uskomme, että hyvä huomen kasvaa puussa ja puutuotteissa; kaikki, mikä tänään valmistetaan fossiilisista raaka-aineista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Stora Enso Metsän rooli on yhtiössä on tärkeä, sillä ilman puuta ei ole Stora Ensoa. Uusiutuvilla raaka-aineilla on yhä merkittävämpi rooli ihmisten arjessa, ja meidän työmme näkyy niin tutuissa maitopurkeissa kuin kehittyvissä akkuteknologioissa.

Ura Stora Ensossa.

Tervetuloa töihin porukkaan, jossa ei olla koneita!

Meillä Stora Enso Metsässä…
…nähdään metsä puilta. Pyrimme työssämme kestävään hyvään niin metsänhoidon kuin työmäärän osalta.
…metsähommat hoituvat luontoa tuntevien erilaisten ihmisten yhteistyöllä.
…uskomme monimuotoisiin tiimeihin ja haluamme, että jokainen työntekijä kokee kuuluvansa joukkoon omana ainutlaatuisena itsenään ja voimme nykäistä ketä tahansa hihasta milloin vain.
…esihenkilösi osoittaa suuntamerkit ja auttaa sinua onnistumaan työssäsi.
…oma porukkamme on tärkeä.
…sinä olet oman työsi paras asiantuntija.

Työskentelemme ympäri Suomen eri toimipisteissä ja puuterminaaleissa. Meillä on yli 80 erilaista työroolia, joten tarvitsemme monenlaisia persoonia ja osaajia. On esimerkiksi suunnitteluasiantuntijoita, metsä- ja operaatioasiantuntijoita, hankinta- ja ostopäälliköitä, kehityspäälliköitä, markkinointi- ja palveluasiantuntijoita sekä terminaalityöntekijöitä.

Monilla meistä on metsäalan koulutus, mutta yksikössämme tarvitaan paljon erilaista osaamista. Yhdessä työskentelemme sen eteen, että koko puunhankinnan ketju on metsänomistajista tehtaille asiakaslähtöinen ja laadukas.

”Jo rekryvaiheessa minusta tuntui, että täällä pidetään hyvää huolta. Tuli sellainen side, vaikka ei ollut edes vielä töissä.”

“Meidänkin pienellä kylällä minun tekemisellä on merkitystä niin yrittäjille, työnantajalle mutta ihan metsänomistajille ja asiakkaille. On merkitystä, että minä olen täällä Stora Ensolla ja tällä paikkakunnalla töissä.”

Tutustu Stora Enso Metsän elämään You Tubessa »

Harjoittelu Stora Ensolla opetti, avarsi ja yllätti positiivisesti

”Omien kokemuksieni perusteella voin lämpimästi suositella Stora Ensoa kesätyönantajana. Minut otettiin alusta asti mukaan kaikkeen ja tuettiin kaikissa työtehtävissä läpi harjoittelujaksoni. Parasta kesätyössäni Stora Ensolla oli mahdollisuus oppia ja osallistua monipuolisesti eri tehtäviin. Pääsin tekemään yhteistyötä monien asiantuntijoiden kanssa ja oppimaan heiltä. Minut otettiin kaikkeen mukaan, kannustettiin uusien haasteiden parissa ja tuettiin aktiivisesti koko harjoitteluni ajan.”

Venla oli turvallisuusharjoittelijana Stora Enso Metsällä kesällä -23.

keyboard_arrow_right Lue Venlan kokemus harjoittelujaksosta

Kesätyö Stora Enso Metsässä

”Loistava yksikkö. Töitä tehdään hyvällä ja kannustavalla meiningillä, ja vastuuta ja apua saa aina. Tämä on ollut tähän mennessä kannustavin työyhteisö, missä olen työskennellyt.”

Kesätyöntekijämme kiittävät meitä mielekkäästä kesätyöstä ja erityismaininnan saavat työyhteisö, työkaverit, mielekkäät työtehtävät sekä oman työn vapaus ja vastuu. NPS-suositteluindeksimme on 85 (lähde: Stora Enso Metsän kesätyöntekijät 2022).

Tarjoamme joka kesä harjoittelijoille kesätöiden merkeissä mahdollisuuksia tutustua yritykseemme ja saada kokemusta opintoalansa työtehtävistä. Työharjoittelijoita on 40-50 ja työpaikat sijaitsevat ympäri Suomen. Harjoittelijat toimivat erilaisissa puunhankinnan tehtävissä, kuten asiakaspalvelussa, metsäasiantuntijoiden avustavissa tehtävissä, operaatioissa, metsänhoidossa, terminaaleissa sekä markkinoinnissa ja viestinnässä.

”Ensimmäisen kesän työkokemus oli niin mukava, että olihan sitä pakko hakea uudelleen.”

keyboard_arrow_right Kesätyöpaikat

Metsästä on moneksi. Tule löytämään oma polkusi!

Stora Enso on Vastuullinen Työpaikka -yhteisön pääkumppani.

Lue lisää »
keyboard_arrow_right