eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Nyt on oikea aika sopia kesän puukaupat ja metsänhoitotyöt. Hyödynnä hintatakuu – etu voimassa 31.5.2023 saakka! Katso lisätietoja keyboard_arrow_right
13.1.2023

Stora Enso laajentaa puunhankintaansa Länsi-Suomessa. Satakunnassa se on tarkoittanut kahden uuden toimipisteen perustamista Kankaanpäähän ja Euraan. Viimeisimpänä avattiin Euran toimipiste keskiviikkona 11. tammikuuta.

”Euran toimipisteen avaaminen on ollut uusi ja hieno kokemus. Tuntuu hyvältä, että toimistomme on nyt virallisesti kaikille avattu. Toivon, että tiivis yhteistyö paikallisten metsänomistajien kanssa jatkuu tästä eteenpäinkin ja että metsänomistajat uskaltavat ottaa meihin rohkeasti yhteyttä”, kertoo metsäasiantuntija Hilda Yliluikki Stora Enson Suomen puunhankinnasta.  

Euran toimipisteen metsäasiantuntijat Hilda Yliluikki ja Petra Matikka palvelevat metsänomistajia Euran, Rauman, Pyhärannan, Eurajoen, Säkylän, Kokemäen, Harjavallan, Luvian, Kullaan, Ulvilan ja Nakkilan alueella.

Euran toimipisteen metsäasiantuntijat Hilda Yliluikki ja Petra Matikka valmiina vastaanottamaan avajaisvieraat.

Stora Enson metsäasiantuntijat neuvovat ja palvelevat metsänomistajia monissa metsäomaisuuden hoitamiseen liittyvissä asioissa. He tekevät tuhansia puukauppoja suomalaismetsänomistajien kanssa joka vuosi. Kasvattamalla metsäasiantuntijoiden verkostoa Stora Enso pystyy palvelemaan metsänomistajia aiempaa paremmin myös muissa metsäomaisuuden hoitamiseen liittyvissä asioissa.

Uusia toimipisteitä luvassa Etelä- ja Keski-Pohjanmaalle

Metsänomistajien palvelut monipuolistuvat myös Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla, kun Stora Enso vahvistaa entisestään läsnäoloaan alueella avaamalla 2–3 uutta toimipistettä. Uusien toimistojen paikkakunnat päätetään myöhemmin.

Länsi-Suomen puunhankinnan vahvistaminen liittyy tuontipuun korvaamiseen. Stora Enso ilmoitti keväällä 2022 lopettavansa puuntuonnin Venäjältä ja lisäävänsä kotimaan puunhankintaa. 

Satakunnan toimistoavauksien jälkeen Stora Enson Suomen puunhankinnalla on yli 80 toimipistettä ympäri maan. Stora Enso valmistaa puusta uusiutuvia ja kierrätettäviä tuotteita Suomessa 11 paikkakunnalla. Puupohjaisilla tuotteilla korvataan fossiilisia materiaaleja mm. pakkauksissa ja rakentamisessa.

Lue myös: Stora Enso vahvistaa puunhankintaansa Länsi-Suomessa.

Tervetuloa poikkeamaan Euran toimistolla osoitteessa:
Satakunnankatu 26-28 lh
527510 EURA

Paikalliset metsäasiantuntijamme ovat apunasi ja tavoitettavissa:

Hilda Yliluikki
p. 040 182 4307
hilda.yliluikki@storaenso.com

Petra Matikka
p. 040 168 4216
petra.matikka@storaenso.com

eMetsä uudistuu – tervetuloa mukaan uudistusmatkalle​
Lue kirjoitus
Stora Enson Kaustisen toimipiste avattiin
Lue kirjoitus
Stora Ensosta Hopeasompa23-kisojen pääyhteistyökumppani
Lue kirjoitus