fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Kirjaudu eMetsään 31.8. mennessä ja olet mukana Nokia XR21 -puhelimen arvonnassa! Klikkaa heti eMetsään keyboard_arrow_right

Täyden palvelun puukauppaa

Meille on tärkeintä, että tyytyväinen metsänomistaja keskittyy nauttimaan elämästä ja metsän tuotoista. Siksi puukauppapalvelumme ovat täyden palvelun puukauppaa. Sinä teet vain päätöksen.

Aloita elämäsi helpoin puukauppa.

Metsäsi mahdollisuuksien kartoittaminen alkaa metsäasiantuntijan tilakäynnillä metsääsi. Stora Enson metsäammattilaiset kuuntelevat metsänomistajan toiveita ja osaavat ehdottaa kohteen käsittelymenetelmäksi kasvupaikalle sopivaa menetelmää. He kertovat omien tavoitteidesi pohjalta, mitä metsäsi eri kuviot tarvitsevat ja miten metsäluonto huomioidaan eri toimenpiteissä.

Tilakäynnin jälkeen saat henkilökohtaisen palveluesityksen siitä, mitä metsässäsi kannattaisi tehdä nyt. Palveluesitys sisältää laskelmat puunmyyntituloista ja mahdollisista metsänhoitotöiden menoista. Tilakäynti tai palveluesityksen tekeminen ei sido metsänomistajaa tekemään puukauppaa kanssamme, vaan ne toimivat lähtökohtana mahdolliselle kaupalle.

Pyydä tarjous puukaupasta

Täytä lomake ja saat henkilökohtaisen palveluesityksen metsäsi mahdollisuuksista. Täysin ilmaiseksi.

Tarjouspyynnön jättämisen jälkeen saat:

  • Henkilökohtaisen yhteydenoton metsäasiantuntijalta
  • Metsäasiantuntijan tilakäynnin metsääsi
  • Palveluesityksen hakkuu ja hoitoehdotuksista
Puukauppa

Täytä lomake ja pyydä tarjous puukaupasta

Käyttämällä lomaketta hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Milloin on puukaupan aika?

Oikea-aikaiset päätökset ylläpitävät metsätaloutesi kannattavuutta. Kannustamme metsänomistajia huomioimaan monimuotoisuuden laajasti metsän eri kiertovaiheissa. Metsäasiantuntijamme kertovat mielellään eri keinoista tukea metsien monimuotoisuutta, sillä monimuotoisesta metsästä hyötyvät sekä luonto että metsänomistaja.

keyboard_arrow_right Pyydä tarjous puukaupasta

Tiesitkö, että voit hoitaa kaikki metsäasiat myös verkossa?

eMetsä on kaikille metsänomistajille tarkoitettu maksuton verkkopalvelu. eMetsän kautta voit myös lähettää tarjouspyynnön puukaupasta tai metsänhoitopalveluista.

keyboard_arrow_right eMetsä-verkkopalvelu

Mikä on puun hinta Suomessa?

Katso ajantasaiset toteutuneet puun hintatiedot hinta-alueittain. Tilastot on kerätty suurelta maantieteelliseltä alueelta ja erot voivat yksittäisen puukaupan osalta olla varsin suuriakin. Hintatilastoa kannattaa näin ollen tulkita suuntaa antavasti.

keyboard_arrow_right Lue lisää
Puukaupan kulut ja maksut
Lue kirjoitus
Metsän harvennus – Milloin ja kuinka paljon?
Lue kirjoitus
Metsäomaisuuden kannattavuus kasvuun – 7 vinkkiä
Lue kirjoitus