fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Sovi puukaupat 15.4.-31.5.2024 välisenä aikana ja saat 1000 €:n edun metsänhoitopalveluihin. Tutustu kampanjaan ja tee kevään paras puukauppadiili! keyboard_arrow_right
29.6.2023

Olivatpa metsäasiat sinulle tuttuja tai tuntemattomia, Stora Enson eMetsä-verkkopalvelu auttaa ymmärtämään metsäomaisuuttasi. 

Kehitämme Stora Enson suosittua eMetsä-verkkopalvelua ja haluamme kutsua sinut mukaan kanssamme matkalle kohti helpompaa metsänomistamista. Uudistus tapahtuu pala kerrallaan ja teitä asiakkaitamme kuunnellen. Tutut asiat säilyvät ja paranevat, mutta myös uusia, hyödyllisiä ominaisuuksia omien metsäasioiden hoitoon on tulossa.

eMetsästä löydät nykyaikaiset
työkalut metsäsi hoitamiseen.

Kirjaudu eMetsään
keyboard_arrow_right

Seuraa sopimustesi edistymistä

Seuraa helposti ja havainnollisesti Stora Enson kanssa tehtyjen puukauppojen ja metsänhoitosopimusten edistymistä. Tarkasta omien sopimusten tilanne kirjautumalla eMetsään, jonka jälkeen valitse Sopimukset -välilehti. Voimassa olevista sopimuksista pääset katsomaan sopimuksen yhteenvetoa ja tarkempaa työmaaseurantaa.

Aloita vastuullinen metsänhoito

Metsäsi sertifiointeja voit hoitaa myös eMetsässä. Nyt pystyt liittymään PEFC-sertifiointiin ja aloittamaan FSC®-sertifioinnin hakemisen eMetsän kautta. Sertifiointiasiat löydät eMetsästä » Sopimukset » Metsäsertifioinnit. Metsäsertifiointi on metsänomistajan vastuullinen valinta, jonka avulla kerrytät metsätuloja. Lisätietoja PEFC- ja FSC-metsäsertifiointijärjestelmistä voit lukea täältä »

Metsäsuunnitelma on oman metsäsi huoltokirja

eMetsän metsäsuunnitelmasta löydät kiinteistösi metsävaratiedot, kartat ja sinulle räätälöidyt hakkuu- ja metsänhoitoehdotukset. Voit tutustua kuviokohtaisiin toimenpide-ehdotuksiin ja pyytää tarjouksen lisäämällä haluamasi kuviot ostoskoriin. Halutessasi voit ennen tarjouspyynnön jättämistä varata ajan metsäasiantuntijan kanssa. Asioinnin helppoutta tukee sähköinen arkisto, johon tarjoukset ja sopimukset tulevat koosteena. ​

Uudistunut karttanäkymä auttaa hahmottamaan oman metsäsi paremmin ja monipuolisten suodattimien avulla saat valittua juuri haluamasi kuviot näkymääsi. Voit myös lisätä kuvioille omia valokuviasi ja muistiinpanoja.

Tavoitteemme on kehittää eMetsää palvelemaan metsänomistajien tarpeita​​

eMetsä uudistuu pala kerrallaan ja ottamalla eMetsän käyttöösi, tulet kuulemaan uudistuksista sekä hyödyllisistä ominaisuuksista ensimmäisten joukossa. Tavoitteemme on kehittää eMetsää palvelemaan juuri sinun tarpeitasi tehden metsänomistamisesta helpompaa. ​

eMetsä on apunasi metsäomaisuuden hoidossa, voit helposti​:

Ota eMetsä käyttöön jo tänään​

Stora Enson eMetsä-verkkopalvelu on kaikille metsänomistajille avoin ja maksuton palvelu. Tarvitset palvelun käyttöä varten vain pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, ja olet aina ajan tasalla kaikista metsäsi tarpeista. Rekisteröitymisen jälkeen saat omat metsävaratiedot käyttöösi ja suunnittelet helposti tulevat toimenpiteet metsässäsi silloin kun sinulle parhaiten sopii.​ Täältä pääset maksutta rekisteröitymään eMetsään »

Stora Enson turvallisuusviikko näkyy metsässä ja puuterminaaleissa
Lue kirjoitus
Stora Enso hakee Itä-Suomen ensimmäistä Harvesting Partner -korjuukumppania Lieksaan
Lue kirjoitus
Stora Enson turvallisuusviikko keskittyy puunhankinnassa liikenneturvallisuuteen
Lue kirjoitus