eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Nyt on oikea aika sopia kesän puukaupat ja metsänhoitotyöt. Hyödynnä hintatakuu – etu voimassa 31.5.2023 saakka! Katso lisätietoja keyboard_arrow_right
19.5.2023

Stora Enso laajentaa puunhankintaansa Länsi-Suomessa. Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla se on tarkoittanut kolmen uuden toimipisteen perustamista Kaustiselle, Kauhajoelle ja Seinäjoelle. Viimeisimpänä avattiin Kauhajoen ja Seinäjoen toimistot maanantaina ja tiistaina 15.–16. toukokuuta.

”Aloitimme Länsi-Suomen puunhankinnan laajentamisen Satakunnasta, ja nyt avasimme kolme uutta toimistoa Etelä- ja Keski-Pohjanmaalle. Toimintamme Länsi-Suomessa on lähtenyt hyvin liikkeelle. Metsänomistajien kanssa olemme päässeet tekemään puukauppaa sekä sopimaan metsänhoitotöistä. Tällä hetkellä erityisesti kesäkorjuukelpoisille harvennusleimikoille on kysyntää”, ostopäällikkö Kari Kuusniemi kertoo.

Kauhajoen ja Seinäjoen toimipisteiltä metsänomistajia palvellaan Isojoen, Karijoen, Kauhajoen, Teuvan, Kurikan, Seinäjoen, Ilmajoen, Kauhavan, Lapuan, Isonkyrön, Laihian ja Vähänkyrön alueella. Löydät oman paikkakuntasi metsäasiantuntijan osoitteesta www.storaensometsa.fi/yhteystiedot.

Kauhajoen toimipisteen metsäasiantuntija
Kauhajoen toimipisteen metsäasiantuntija Markus Ojala toivotti avajaisvieraat tervetulleiksi.

Stora Enson metsäasiantuntijat neuvovat ja palvelevat metsänomistajia monissa metsäomaisuuden hoitamiseen liittyvissä asioissa. He tekevät tuhansia puukauppoja suomalaismetsänomistajien kanssa joka vuosi. Kasvattamalla metsäasiantuntijoiden verkostoa Stora Enso pystyy palvelemaan metsänomistajia aiempaa paremmin myös muissa metsäomaisuuden hoitamiseen liittyvissä asioissa.

Seinäjoen toimipisteen metsäasiantuntijat
Metsäasiantuntijat Kerkko Koro (vas.), Harri Laaksoharju ja Arto Haukka valmiina avajaispäivään Seinäjoen toimiston edustalla.

Länsi-Suomen puunhankinnan vahvistaminen liittyy tuontipuun korvaamiseen. Stora Enso ilmoitti keväällä 2022 lopettavansa puuntuonnin Venäjältä ja lisäävänsä kotimaan puunhankintaa.

Etelä- ja Keski-Pohjanmaan toimistoavauksien jälkeen Stora Enson Suomen puunhankinnalla on jo noin 90 toimipistettä ympäri maan. Stora Enso valmistaa puusta uusiutuvia ja kierrätettäviä tuotteita Suomessa 11 paikkakunnalla. Puupohjaisilla tuotteilla korvataan fossiilisia materiaaleja mm. pakkauksissa ja rakentamisessa.

Lue myös: Stora Enson Kaustisen toimipiste avattiin

Stora Enso ottaa käyttöön uuden menetelmän, jolla turvataan lintujen pesintää
Lue kirjoitus
Stora Enson uusi palvelu parantaa metsänomistajien turvallisuutta
Lue kirjoitus
Metsäpurojen puolesta -yhteistyö jatkuu: kesän ensimmäisissä talkoissa parannetaan Kuopion Palosenjoen lajiston elinolosuhteita
Lue kirjoitus