fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Sovi puukaupat 15.4.-31.5.2024 välisenä aikana ja saat 1000 €:n edun metsänhoitopalveluihin. Tutustu kampanjaan ja tee kevään paras puukauppadiili! keyboard_arrow_right
19.12.2022

Stora Enso Metsässä on tarjolla yli 70 kesätyöpaikkaa kesäksi 2023. Kesätyöntekijöitä haetaan oston ja asiakkuuksien hoidon, operaatioiden (korjuu, kuljetus ja metsäpalvelut), terminaalien, asiakkuuden, talouden, viestinnän, IT:n, yritysvastuun ja turvallisuuden tehtäviin.

Kesätyöntekijät ovat olleet tyytyväisiä työskentelyyn Stora Ensossa. Vuoden 2022 palautekyselyssä parhaimmiksi seikoiksi kesätyössä nostettiin avun ja tuen saaminen työtehtävissä, hyvin kohtelevat työkaverit, riittävä turvallisuusperehdytys, mielenkiintoiset työtehtävät sekä avoin ja vastaanottava ilmapiiri. Kesätyötä yhtiössä pidettiin myös hyvänä referenssinä tulevaisuuden uralle.

”Stora Enso on työnantajana erittäin reilu ja mukava. Koin kuuluvani työyhteisöön, minuun uskottiin ja luotettiin ja minulle annettiin vastuuta. Sain kollegoiltani apua aina kun tarvitsin ja tykkäsin johtamistyylistä. Silmissäni Stora Enso nousi mahdolliseksi tulevaisuuden työpaikaksi, jonne haluaisin päästä”, sanoo kyselyyn vastannut kesätyöntekijä.

Lisätietoja Stora Enson kesätöihin liittyen ja kaikki avoimet kesätyöpaikat löydät kesätyösivustoltamme.

Kuva: Pasi Salminen

”Sain kollegoiltani apua aina kun tarvitsin ja tykkäsin johtamistyylistä.”

Historiaa: Metsien runsaat puuvarat houkuttivat norjalaisia Suomeen 1870-luvulla
Lue kirjoitus
Yli 70 kesätyöntekijää aloittaa Stora Enso Metsässä
Lue kirjoitus
Suomen ensimmäinen Harvesting Partner -korjuukumppani aloitti Stora Enson puunhankinnassa
Lue kirjoitus