fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Sovi puukaupat 15.4.-31.5.2024 välisenä aikana ja saat 1000 €:n edun metsänhoitopalveluihin. Tutustu kampanjaan ja tee kevään paras puukauppadiili! keyboard_arrow_right
25.10.2023

Viime aikoina on uutisoitu tietojenkalastelutapausten lisääntyneen, mikä korostaa myös metsänomistajien tietoturvan merkitystä nykypäivän digitaalisessa asioiden hoidossa.

Sähköpostitse on liikkeellä tietojenkalasteluviestejä, joissa kysellään tunnuksia ja salasanoja esiintymällä esimerkiksi sähköpostin palveluntarjoajana. Tietoturvan ollessa yhä keskeisempi osa jokapäiväistä elämäämme, on jokaisen syytä tehdä voitavansa tietoturvan varmistamiseksi. Se on erityisen tärkeää, kun kyse on arkaluonteisten tietojen, kuten metsävaratietojen, käsittelystä verkossa.

Mitä voit metsänomistajana tehdä?

eMetsä ja tietoturva

Tietoturva on keskeinen osa eMetsä-verkkopalvelumme toimintaa. eMetsän kautta hallinnoit metsäomaisuuttasi turvallisesti, ja me varmistamme, että palvelumme tietoturva on aina ajantasainen. Vahva tunnistautuminen mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla on olennainen osa palvelumme tietoturvaratkaisua. Se varmistaa, että vain sinä ja valtuuttamasi henkilöt pääsevät käsiksi metsävaratietoihisi.

Voimakkaan tunnistautumisen lisäksi olemme sitoutuneet pitämään palvelumme teknologian ja tietoturvakäytäntömme ajan tasalla, jotta voit keskittyä metsäomaisuutesi hoitoon ilman huolta digitaalisesta turvallisuudestasi.

Stora Enso ei koskaan kysy viesteillä tunnuksiasi, salasanojasi tai tilitietojasi. Jos jokin asia tietoturvassa mietityttää tai epäilyttää, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 020 461 478 (arkisin klo 7.30-16.30) tai metsäasiantuntijaan.

Yli 70 kesätyöntekijää aloittaa Suomen puunhankinnassa
Lue kirjoitus
Yli puolet puukaupoista hoituu jo täysin digitaalisesti
Lue kirjoitus
Stora Enso maksaa metsänomistajalle monimuotoisuustoimenpiteistä
Lue kirjoitus