fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
25.10.2023

Viime aikoina on uutisoitu tietojenkalastelutapausten lisääntyneen, mikä korostaa myös metsänomistajien tietoturvan merkitystä nykypäivän digitaalisessa asioiden hoidossa.

Sähköpostitse on liikkeellä tietojenkalasteluviestejä, joissa kysellään tunnuksia ja salasanoja esiintymällä esimerkiksi sähköpostin palveluntarjoajana. Tietoturvan ollessa yhä keskeisempi osa jokapäiväistä elämäämme, on jokaisen syytä tehdä voitavansa tietoturvan varmistamiseksi. Se on erityisen tärkeää, kun kyse on arkaluonteisten tietojen, kuten metsävaratietojen, käsittelystä verkossa.

Mitä voit metsänomistajana tehdä?

eMetsä ja tietoturva

Tietoturva on keskeinen osa eMetsä-verkkopalvelumme toimintaa. eMetsän kautta hallinnoit metsäomaisuuttasi turvallisesti, ja me varmistamme, että palvelumme tietoturva on aina ajantasainen. Vahva tunnistautuminen mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla on olennainen osa palvelumme tietoturvaratkaisua. Se varmistaa, että vain sinä ja valtuuttamasi henkilöt pääsevät käsiksi metsävaratietoihisi.

Voimakkaan tunnistautumisen lisäksi olemme sitoutuneet pitämään palvelumme teknologian ja tietoturvakäytäntömme ajan tasalla, jotta voit keskittyä metsäomaisuutesi hoitoon ilman huolta digitaalisesta turvallisuudestasi.

Stora Enso ei koskaan kysy viesteillä tunnuksiasi, salasanojasi tai tilitietojasi. Jos jokin asia tietoturvassa mietityttää tai epäilyttää, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 020 461 478 (arkisin klo 7.30-16.30) tai metsäasiantuntijaan.

Historiaa: Metsien runsaat puuvarat houkuttivat norjalaisia Suomeen 1870-luvulla
Lue kirjoitus
Stora Enso ja Tornator yhteistyöhön metsänhoitopalveluissa
Lue kirjoitus
Kolme seikkaa, joilla Stora Enso rakentaa puunhankinnan turvallista arkea
Lue kirjoitus