fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right

Uuden sukupolven eMetsä Mobiili on saapunut

Olisiko nyt aika siirtyä digiaikaan? Kokeile uuden sukupolven työkalua, joka tekee metsäomaisuuden hallinnasta aidosti vaivatonta. Kirjaudu eMetsään 1.6.-31.8. välisenä aikana ja olet automaattisesti mukana Nokia XR21 -puhelimen arvonnassa!

 

.

Metsä mukanasi

eMetsästä löydät metsänomistajan arkea helpottavat työkalut. Palvelun avulla saat nopean kokonaiskuvan oman metsäsi tilanteesta ja voit suunnitella toimenpiteitä metsässäsi, vaikka et metsäammattilainen olisikaan. eMetsä Mobiilin avulla hoidat kaikki metsäasiat helposti ja turvallisesti mistä ja milloin tahansa.

Palvelu on maksuton ja avoin kaikille metsänomistajille.

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa eMetsään, tarvitsee sinun ensin rekisteröityä eMetsän selainversioon, jotta pääset lataamaan myös eMetsä Mobiilin kännykkään tai tabletille. Katso tarkemmat kirjautumisohjeet »

Lähde elämän seikkailuihin Nokia XR21 taskussasi!

Kirjaudu eMetsään viimeistään 31.8.2024 mennessä ja voit olla onnellinen Nokia XR21 -puhelimen voittaja.

Tämä kova ja kestävä puhelin on suunniteltu kestämään pudotuksia, pölyä, veteen uppoamista ja äärimmäisiä lämpötiloja, joten se on ihanteellinen kumppani sekä sisällä että ulkona. Lisäksi sillä on kolmen vuoden takuu, joka tuo lisää mielenrauhaa.

eMetsään 1.6.-31.8.2024 välillä kirjautuneiden kesken Stora Enso Metsä arpoo Nokia XR21 -puhelimen. Onnea matkaan!

keyboard_arrow_right Kirjaudu heti eMetsään

Kampanja on voimassa 1.6.-31.8.2024. Osallistut automaattisesti kampanjaan, kun rekisteröidyt tai käytät eMetsä-verkkopalvelua kampanja-aikana. Kampanjan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Osallistumisoikeus:
Osallistuaksesi kampanjaan sinun tulee käyttää eMetsä-verkkopalvelua ja rekisteröityä palveluun 1.6.-31.8.2024. Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan Nokia XR21 -puhelin. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Stora Enso maksaa  arpajaisveron. Arvonta suoritetaan 30 päivän sisällä kampanjan päättymisestä. Voittajalle ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, Stora Enso varaa oikeuden arpoa uuden voittajan.

Järjestäjä ei vastaa teknisistä ongelmista, jotka estävät osallistumisen tai palkinnon vastaanottamisen.

Lataa eMetsä Mobiili sovelluskaupastasi

eMetsä Mobiili toimii kännykässä ja tabletilla, ja on ladattavissa Android ja iOS laitteille.

 

Yhdellä silmäyksellä Stora Enson eMetsä Mobiili kertoo sinulle:

 • Metsätilojesi tiedot, kuten pinta-alan ja puuston määrän
 • Metsiesi rahallisen tuotto-odotuksen
 • Metsikkökuvioidesi ajantasaiset puustotiedot
 • Seuraavat metsänhoitotoimenpiteet
 • Metsätilasi ajankohtaisten toimenpiteiden (korjuut, hoitotyöt) kustannus- ja tuloarvioinnit

Mitä eMetsä Mobiilista löytyy? Nappaa tästä vinkit käyttöön

 • Tarkat ja kattavat karttatiedot, joiden avulla hahmotat tilasi rajat ja kuviot maastossa.
 • Pääset myös hyödyntämään kätevää GPS-paikannusta, jolloin pysyt aina kartalla.
 • Voit merkata muistiinpanoja ja kuvia kartalle – esimerkiksi parhaista mustikkapaikoista metsässäsi tai mahdollisia lumituhokohteita.
 • Pyydä helposti tarjous puukaupasta ja metsänhoitotöistä
 • Tähtitiliä voit hallinnoida helposti itse, muun muassa tarkistaa saldon ja tehdä nostoja
 • Seurata puukaupan ja metsänpalveluiden edistymistä
 • Turvallisuustyökalu tuo turvaa metsässä yksin liikkuvalle sekä läheisille.
 • Verotyökalun avulla saat arkistoitua kuitit nopeasti valokuvaamalla ne verokirjanpitoon. Ota kuva ostoskuitista, esimerkiksi raivaussahan bensakuitista, nappaa kuva ja täytä oston tiedot sovellukseen. Palvelussa kuitit pysyvät tallessa omassa sähköisessä arkistossasi ja mikä parasta, ne summautuvat täysin automaattisesti oikeisiin kohtiin verolomakkeille. Näin kuitit ovat aina tallessa ja verokirjanpitoon vähennykset kunnossa.
 • Matkapäiväkirjaan on helppo heti merkitä reissun tiedot, ja palvelussa ne myös pysyvät tallessa verotukseen liittyvän kuuden vuoden säilytysvelvollisuuden mukaisesti.
 • Oma metsäasiantuntijasi on vain yhden napin painalluksen päässä, kun tarvitset lisätietoja tai haluat varata tapaamisen.

eMetsä Mobiilin Turvallisuustyökalu tuo turvaa metsässä liikkujalle

Stora Enson turvallisuustyökalu on mobiililaitteille tarkoitettu palvelu, jonka tavoitteena on tehdä metsässä liikkumisesta ja työskentelystä entistä turvallisempaa.

Stora Enson turvallisuustyökalu on suunniteltu parantamaan turvallisuuttasi ja antamaan sinulle ja etenkin läheisillesi mielenrauha. Turvallisuustyökalun avulla perheelle ja omalle lähipiirille on mahdollista ilmoittaa tieto omasta olinpaikasta ja suunnitellusta palaamisajankohdasta.

keyboard_arrow_right Lue lisää turvallisuustyökalusta

.

Miten saan eMetsä Mobiilin käyttööni?

Tarvitset eMetsä Mobiilin palvelun käyttöä varten vain pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen ja olet aina ajan tasalla kaikista metsäsi tapahtumista. Rekisteröitymisen jälkeen saat omat metsävaratiedot käyttöön.

 • Kirjaudu ensin eMetsään selainversiossa: Rekisteröidy eMetsään tästä »
 • Tunnistaudu pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella ja täytä rekisteröitymistiedot.
 • Rekisteröitymisen jälkeen mene sovelluskauppaasi ja lataa eMetsä Mobiili laitteellesi:
 • Kirjaudu eMetsä Mobiiliin pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
 • Valmista tuli! Tutustu palveluun ja tarvittaessa kysy neuvoja metsäasiantuntijalta tai asiakaspalvelustamme: p. 020 461 478 tai emetsa@storaenso.com (arkisin klo 7.30-16.30).

 

Helppoa metsänhoitoa

Hoida kaikki metsäasiat helposti vaikka mökiltä käsin. Voit pyytää tarjouksen puukaupasta tai tarpeellisista metsänhoitopalveluista helposti verkossa.

Vahva tunnistautuminen

Vahva tunnistautuminen omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella varmistaa eMetsän käytön turvallisuuden.

Ongelmia eMetsän kanssa?

Asiakaspalvelu auttaa

p. 020 461 478
arkisin klo 7.30-16.30
emetsa@storaenso.com

Usein kysyttyjä kysymyksiä eMetsästä

Laskut tulevat eMetsän arkistoon aikajärjestykseen. Arkistonäkymä löytyy oikeasta yläkulmasta nimen alla olevasta valikosta. Uusista laskuista tulee tekstiviesti, eli tiedät aina milloin laskuja on eMetsässä.

Tilatiedot tulevat meille Suomen metsäkeskuksen järjestelmistä rekisteröitymisen yhteydessä, niiltä osin kuin niille lupa annetaan. Uudet, rekisteröitymisen jälkeen hankitut tilat, tulee lisätä järjestelmään joko itse tai eMetsän asiakaspalvelun kautta. Myös selkeät virheet, esimerkiksi kuvioiden puuttumiset palstoilta, tulee selvittää eMetsän asiakaspalvelun kautta.

Järjestelmässä tilat ovat asiakkuuksien alla, eli jos omistat yksin tai yhdessä jonkun muun kanssa tiloja ne löytyvät eri asiakkuuksilta. Asiakkuuksia pääset vaihtamaan oikeasta yläkulmasta nimen alla olevasta valikosta.

Yksinomistetuissa tiloissa sinulla on täydet oikeudet muuttaa omia tietojasi. Yhteisomistetuissa tiloissa oikeutesi riippuvat valtuutuksista. Ilman valtuutuksia perusnäkymä yhteisomistettuihin tiloihin on katseluoikeus.

Tehdäksesi muutoksia yhteisomisteisen asiakkuuden tietoihin, sinun tulee saada valtuutus muilta tilanomistajilta ja esim. kuolinpesässä kaikilta osakkailta. Valtakirja löytyy oikeasta yläkulmasta nimen alta avautuvasta valikosta. Sen voi täyttää sähköisenä ja lähettää osakkaille eMetsästä. Valtakirja on myös mahdollista tulostaa ja hoitaa paperisena.

Halutessasi voit kokeilla eMetsä-verkkopalvelua myös Demo-ympäristössä täältä.

Huomaathan, että Demo-versiossa kaikki toiminnallisuudet ja napit eivät ole käytettävissä.

Rekisteröitymällä eMetsään hyväksyt Stora Enso Metsän sähköisten metsänomistajapalveluiden käyttöehdot. Voit tutustua ehtoihin tarkemmin täällä.