fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Muista lannoitusetumme! 10 % alennus metsälannoituksesta yli 300 m3 kesäkorjuukelpoisen harvennuspuukaupan yhteydessä. Kysy lisää metsäasiantuntijaltasi! keyboard_arrow_right
6.9.2023

Haluatko tietää, miten metsäsi voidaan uudistaa kustannustehokkaasti ja monipuolisesti? Stora Enso Metsä järjestää webinaarin, jossa metsänuudistamisen asiantuntijat jakavat viimeisimmät tiedot ja vinkit metsänuudistamisesta. Tilaisuus on maksuton ja antaa metsänomistajille arvokasta tietoa metsän tuottavuuden ja monimuotoisuuden varmistamisesta.

Webinaarin tiedot:

Asiantuntijavieraanamme on Timo Räikkönen, joka perehdyttää kuulijat Bracke-muokkauksen saloihin. Webinaarin aikana on mahdollista esittää kysymyksiä asiantuntijoillemme.

Webinaariin voi osallistua helposti omalla tietokoneella tai mobiililaitteella, ja se tarjoaa maksuttoman mahdollisuuden oppia metsänuudistamisesta, joilla varmistat metsäsi monipuolisen ja tuottavan tulevaisuuden. Osallistujat saavat myös tallenteen tapahtumasta, joten ilmoittautuminen kannattaa, vaikka et pääsisikään osallistumaan suorana lähetyksenä.

Kuulet webinaarissa muun muassa:

Nyt on erinomainen tilaisuus päivittää tietonsa metsänuudistamisen tärkeimmistä näkökulmista asiantuntijoiden opastuksella. Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautumislinkki webinaariin löytyvät täältä.

Tervetuloa kuulolle ja oppimaan metsänuudistamisen tärkeistä aiheista!

Stora Enso kannustaa suomalaisia metsänomistajia harvennushakkuisiin
Lue kirjoitus
Historiaa: Metsänomistajuus toi näkyvää vaurautta 1920 – 1930-luvuilla
Lue kirjoitus
Stora Enso hakee puunkorjuun kumppania: Uusi konsepti helpottaa korjuuyrityksen perustamista
Lue kirjoitus