eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
6.9.2023

Haluatko tietää, miten metsäsi voidaan uudistaa kustannustehokkaasti ja monipuolisesti? Stora Enso Metsä järjestää webinaarin, jossa metsänuudistamisen asiantuntijat jakavat viimeisimmät tiedot ja vinkit metsänuudistamisesta. Tilaisuus on maksuton ja antaa metsänomistajille arvokasta tietoa metsän tuottavuuden ja monimuotoisuuden varmistamisesta.

Webinaarin tiedot:

Asiantuntijavieraanamme on Timo Räikkönen, joka perehdyttää kuulijat Bracke-muokkauksen saloihin. Webinaarin aikana on mahdollista esittää kysymyksiä asiantuntijoillemme.

Webinaariin voi osallistua helposti omalla tietokoneella tai mobiililaitteella, ja se tarjoaa maksuttoman mahdollisuuden oppia metsänuudistamisesta, joilla varmistat metsäsi monipuolisen ja tuottavan tulevaisuuden. Osallistujat saavat myös tallenteen tapahtumasta, joten ilmoittautuminen kannattaa, vaikka et pääsisikään osallistumaan suorana lähetyksenä.

Kuulet webinaarissa muun muassa:

Nyt on erinomainen tilaisuus päivittää tietonsa metsänuudistamisen tärkeimmistä näkökulmista asiantuntijoiden opastuksella. Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautumislinkki webinaariin löytyvät täältä.

Tervetuloa kuulolle ja oppimaan metsänuudistamisen tärkeistä aiheista!

Metsäsertifiointi on tuonut luonnonhoitotoimet osaksi metsänomistajan arkea
Lue kirjoitus
Historiaa: Metsäomaisuuden kasvattaminen vastasi puunhankinnan haasteisiin 1890-luvulla
Lue kirjoitus
Historiaa: Kehityksen keihäänkärkeä – puunhankinnan digitalisaatio 1960-luvulta 2020-luvulle
Lue kirjoitus