eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right

Monipuolinen ja kustannustehokas metsänuudistaminen

Webinaari torstaina 5.10.2023 klo 17-18

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariimme oppimaan ja kuulemaan viimeisimmät tiedot metsänuudistamisesta. Tervetuloa!

Metsä kasvuun kannattavasti ja vastuullisesti

Metsänuudistamisen tavoitteena on saada aikaan monimuotoinen ja tuottava metsä metsänomistajan tavoitteiden mukaisesti. Oikein toteutettu metsänuudistaminen on sijoitus metsän ripeään ja vastuulliseen kasvuun. Uudistamisessa valitut ratkaisut säilyvät koko metsän kierron ajan ja vaikuttavat metsäsi tulevaisuuteen – miltä se näyttää ja kuinka se tuottaa. Päätehakkuun jälkeen viipymättä uudistamalla, hoidat myös metsälain mukaisen uudistamisvelvoitteen.

Maanmuokkaus siivittää siemenet ja taimet kasvuun

Uudistamisessa maa valmistellaan uutta metsää varten esimerkiksi maata muokkaamalla, jolloin tuetaan uuden metsän kasvua. Maanmuokkaus nopeuttaa taimikon syntyä ja vähentää heinäntorjunnan tarvetta taimikon alkutaipaleella. Maanmuokkaustapa valitaan aina kohteen ominaisuuksien perusteella.

Webinaarissamme metsänuudistamisen asiantuntijat jakavat tuoreimmat tietonsa, joilla varmistetaan uuden puusukupolven kasvatus monipuolisesti ja kustannustehokkaasti. Kuulet myös käytännönläheisiä neuvoja, jotka auttavat uudistamisen onnistumisessa. Puhumassa muun muassa Bracke-muokkauksen asiantuntija Timo Räikkönen. Paikalla on myös asiantuntijoita, joille on mahdollista esittää kysymyksiä.

Webinaarissa saat vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin:

Kuinka pääset osallistumaan webinaariin?

Mukaan kuuntelemaan ja oppimaan pääset internetyhteyden kautta omalla tietokoneellasi tai mobiililaitteella.

Tilaisuus on maksuton ja turvallinen. Jokainen etukäteen ilmoittautunut osallistuja osallistuu etätilaisuuteen sähköpostiin lähettämämme kutsulinkin kautta nimimerkkiä käyttäen. Käsittelemme asioita yleisellä tasolla vinkkejä ja opastusta tarjoten. Lähetämme tarkemmat osallistumisohjeet ilmoittautuneille muutama päivä ennen tilaisuutta.

Tapahtumasta toimitetaan tallenne kaikille ilmoittautuneille, joten kannattaa ilmoittautua, vaikka et pääsisikään osallistumaan juuri kyseisenä päivänä. Ilmoittaudu tästä >>

Webinaarin ohjelma 5.10.2023

Kello
17.00 Tilaisuuden avaus
Palveluasiantuntija Kirsi Nordström

17.05 Uudistamisen periaatteet
Metsänhoitopäällikkö Antti Rantanen 

17.25 Bracke-muokkaus
Bracke-muokkauksen asiantuntija, Uittokalusto Oy:n myyntipäällikkö Timo Räikkönen

17:45 Kysymykset

18.00 Tilaisuuden päätös

Ilmoittaudu webinaariin: Monipuolinen ja kustannustehokas metsänuudistaminen

Täyttämällä lomakkeen ilmoittaudut webinaariin torstaina 5.10.2023. Saat tarkemmat osallistumisohjeet sähköpostiisi lähempänä tapahtumaa.