fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Muista lannoitusetumme! 10 % alennus metsälannoituksesta yli 300 m3 kesäkorjuukelpoisen harvennuspuukaupan yhteydessä. Kysy lisää metsäasiantuntijaltasi! keyboard_arrow_right

Oletko tilannut Stora Ensolta taimia ja mietit milloin taimet toimitetaan? Ei huolta, saat taimijakelun edistymisestä kolme tekstiviestiä puhelimeesi.

1. Saat huhtikuussa ennakkoviestin tilaamistasi taimimääristä, sovitusta luovutuspaikasta sekä alustavan arvion toimitusajasta. Tämän perusteella voit jo suunnitella istutustyön toteutusta. Huomioithan, että pakastetaimien on annettava sulaa ennen istutusta, lisäksi istutusmaan on oltava vähintään +8 astetta.

2. Taimitoimituksesi lähenee ja niiden kuljetusaika on varmistunut. Saat ennakkoviestin kaksi viikkoa ennen taimien toimitusta sekä luovutuspaikan sijainnin. Toimitusaika on viikon tarkkuudella. Varmistathan, että taimitoimituksen purkupaikan tie on kulkukelpoinen, eikä se ole kelirikkorajoitusten piirissä.

3. Taimet on nyt toimitettu. Viestin mukana saat toimituksen sijainnin sekä linkin taimien käsittelyohjeeseen.

Taimilaskun näet myös eMetsä-verkkopalvelusta. Voit myös tilata eMetsän kautta omassa verkkopankissasi laskun automaattiseen maksatukseen. Taimikulut siirtyvät myös automaattisesti eMetsän verokirjanpitoon.

Onnistuneita istutuksia!

Artikkeli on julkaistu Terve Metsä -lehdessä 1/2024 >>

Kuvat: Luke, Stora Enso Metsä

Suomalaista metsänhoidon historiaa
Lue kirjoitus
Kaikki mitä halusit tietää metsänhoidosta
Lue kirjoitus
Stora Enso 150 vuotta Suomessa: Uusista biomateriaaleista on moneksi
Lue kirjoitus