fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Kirjaudu eMetsään 31.8. mennessä ja olet mukana Nokia XR21 -puhelimen arvonnassa! Klikkaa heti eMetsään keyboard_arrow_right

1. Kirjaudu eMetsään ja klikkaa Sovi tapaaminen -painiketta

Löydät painikkeen eMetsä-palvelun etusivun metsäasiantuntijakortista Ota yhteyttä -painikkeen vierestä.

2. Täytä lomake

Valitse ruudulle avautuvan lomakkeen pudotusvalikosta metsäkiinteistö, jota tapaaminen koskee. Tapaaminen voidaan toteuttaa kasvokkain tai etänä eMetsän videoneuvottelusovelluksen välityksellä. Lomakkeessa oletusasetuksena on etätapaaminen.

Voit vaihtaa valinnan lähitapaamiseksi klikkaamalla Etätapaaminen-tekstin alapuolella olevaa on-tekstiä, jolloin lomakkeelle tulee teksti ”pois”.
Lisää kalenteria apuna käyttäen ensisijainen tapaamisaikatoiveesi ja kaksi vaihtoehtoista tapaamisaikaa. Aikaisimmat valittavana olevat ajat sijoittuvat yleensä noin viikon päähän.

Lisää avoimeen tietolaatikkoon taustatietoja palaverista. Kirjaa ainakin tapaamisen syy (esimerkiksi metsänhoito tai puukauppaneuvottelu) ja mahdolliset tapaamisaikaan liittyvät erityistoiveesi.

3. Lähetä lomake

Viesti lähtee metsäasiantuntijalle, kun painat Lähetä-painiketta. Onnistuneesta lähetyksestä saat tiedon eMetsän näytölle. Metsäasiantuntija hyväksyy ehdottamasi tapaamisajan mahdollisimman pian tai vaihtoehtoisesti ehdottaa toista aikaa.

Kaikki viestintä tapahtuu tietoturvallisesti eMetsässä ja viestintä tallentuu eMetsän Viestit-osioon. Omaan sähköpostiisi saat vain ilmoituksen saapuneesta viestistä. Jos käytät eMetsä Mobiili -sovellusta, saat uudesta viestistä tiedon myös sovellukseen ja niin sanottuna push-ilmoituksena älypuhelimesi avausnäytölle.

4. Tapaamisajan vahvistus

Kun olet vahvistanut tapaamisajan metsäasiantuntijalle, saat sovitusta tapaamisajasta vielä vahvistusviestin. Muista kirjata sovittu aika omaan kalenteriisi. Tieto ei päivity automaattisesti sähköisiin kalentereihin.

5. Muistutusviesti tapaamisesta

Kaksi tuntia ennen tapaamista saat muistutusviestin sähköpostiisi. Tieto tapaamisesta on myös eMetsän etusivulla. Jos olet sopinut etätapaamisen, pääset videoneuvotteluun klikkaamalla tietolaatikossa olevaa Liity tapaamiseen -linkkiä.

Videoneuvottelu ei edellytä videoneuvotteluohjelmiston lataamista. Neuvottelun aikana on mahdollista jakaa digitaalisessa muodossa olevaa aineistoa, kuten kuvia, puustotietoja, karttoja, asiakirjoja ja tietenkin livekuvaa osallistujista.
Jos metsätilalla on useampia omistajia, kaikki pääsevät kirjautumaan neuvotteluun omalla tietokoneellaan.

Palautekyselyt siirtyvät eMetsään

Kehitämme eMetsän toimintoja ja palvelujamme asiakaspalautteen perusteella. Pääset milloin tahansa antamaan palautetta eMetsä-palvelusta klikkaamalla sivuston oikeassa laidassa olevaa peukalon kuvaa.

Voit antaa ensin numeerisen arvosanan palvelun helppokäyttöisyydestä (NPS-suosittelijaindeksi, asteikko 0–10). Sen jälkeen pääset antamaan sanallista palautetta eMetsästä ja esittämään kehitysideoita.

Artikkeli on julkaistu Terve Metsä -lehdessä 2/2022

Teksti: Tuomas I. Lehtonen

Kuva: Stora Enso

Muista kirjata kulut metsäveroilmoitukseen
Lue kirjoitus
Moniyrittäjän matkassa
Lue kirjoitus
Puiden kilot litroiksi entistä tarkemmin
Lue kirjoitus