fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Kirjaudu eMetsään 31.8. mennessä ja olet mukana Nokia XR21 -puhelimen arvonnassa! Klikkaa heti eMetsään keyboard_arrow_right

Hoida metsäasiat helposti etänä

Haluatko tarjouksen puukaupasta? Mietityttävätkö taimikonhoitotyöt? Verkkotapaaminen on joustava tapa hoitaa metsäasioita riippumatta siitä, missä olet. Kirjaudu eMetsään ja varaa etätapaaminen metsäasiantuntijallemme.

Metsäasioiden kanssa et ole yksin

Koski asiasi puukauppaa tai metsänhoitoa, niin olemme lähelläsi, vaikka et paikan päälle metsään pääsisikään. Katsotaan yhdessä metsäsi tulevat toimenpiteet etäyhteydellä eMetsä-palvelun kautta. Palvelu on metsänomistajille täysin maksuton. Kirjaudu eMetsään ja sovi aika etätapaamiselle.

Etätapaamista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, tietokoneen sekä internetyhteyden. Tapaaminen onnistuu myös mobiililaitteen avulla, mutta ensisijaisesti suosittelemme tietokonetta.

Mikäli sinulla ei vielä ole eMetsä-verkkopalvelua käytössäsi, rekisteröitymiseen on hyvä varata kaksi työpäivää. Moniomistajuuksissa (kuolinpesä, yhtymä, tms.) mahdollisesti enemmänkin, mikäli on tarve hoitaa valtakirja tilan kaikilta jäseniltä.

Miten verkkotapaaminen varataan?

Näin verkkotapaaminen toimii

Miten voimme auttaa?

Ota yhteyttä

Täyttämällä lomakkeen, saat henkilökohtaisen yhteydenoton ja apua kaikissa metsäasioissa.

Käyttämällä lomaketta hyväksyt tietosuojakäytäntömme.