fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Sovi puukaupat 15.4.-31.5.2024 välisenä aikana ja saat 1000 €:n edun metsänhoitopalveluihin. Tutustu kampanjaan ja tee kevään paras puukauppadiili! keyboard_arrow_right
27.4.2023

Stora Enson metsänomistajille kehittämä ilmainen turvallisuussovellus palkittiin parhaana innovaationa Stora Enson turvallisuusviikon palkintojuhlallisuuksissa torstaina 27. huhtikuuta.

Kännykässä toimiva ilmainen turvallisuustyökalu on osa metsänomistajille tarkoitettua eMetsä-palvelua. Sovellus pyrkii osaltaan varmistamaan, ettei yksin metsässä liikkuva jäisi hätätapauksen sattuessa ilman apua. Stora Enson metsäasiantuntijoillakin on aina käytössään turvallisuussovellus, kun maastossa liikutaan yksin.

Metsänomistaja saa turvallisuustyökalun käyttöönsä kirjautumalla ensin eMetsä-palveluun osoitteessa www.emetsa.fi ja lataamalla sen jälkeen mobiililaitteille tarkoitetun eMetsä Mobiili -sovelluksen. eMetsän käyttö on metsänomistajalle maksutonta, eikä palvelun käyttöönotto edellytä asiointia tai puukauppoja Stora Enson kanssa.

Stora Enso viettää maailmanlaajuista turvallisuusviikkoa jo viidettä kertaa. Vuonna 2023 turvallisuusviikon teemana on ”Jokainen voi vaikuttaa turvallisuuteen”.

Lue lisää turvallisuussovelluksen käyttöönotosta

Stora Enson puunhankinnan uudet toimipisteet avataan Kauhajoelle, Seinäjoelle ja Kaustiselle
Lue kirjoitus
Hakkuukonetietojen välitys Metsäkeskukselle käynnistyy
Lue kirjoitus
Metsäsertifiointi on tuonut luonnonhoitotoimet osaksi metsänomistajan arkea
Lue kirjoitus