eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Nyt on oikea aika sopia kesän puukaupat ja metsänhoitotyöt. Hyödynnä hintatakuu – etu voimassa 31.5.2023 saakka! Katso lisätietoja keyboard_arrow_right
27.4.2023

Stora Enson metsänomistajille kehittämä ilmainen turvallisuussovellus palkittiin parhaana innovaationa Stora Enson turvallisuusviikon palkintojuhlallisuuksissa torstaina 27. huhtikuuta.

Kännykässä toimiva ilmainen turvallisuustyökalu on osa metsänomistajille tarkoitettua eMetsä-palvelua. Sovellus pyrkii osaltaan varmistamaan, ettei yksin metsässä liikkuva jäisi hätätapauksen sattuessa ilman apua. Stora Enson metsäasiantuntijoillakin on aina käytössään turvallisuussovellus, kun maastossa liikutaan yksin.

Metsänomistaja saa turvallisuustyökalun käyttöönsä kirjautumalla ensin eMetsä-palveluun osoitteessa www.emetsa.fi ja lataamalla sen jälkeen mobiililaitteille tarkoitetun eMetsä Mobiili -sovelluksen. eMetsän käyttö on metsänomistajalle maksutonta, eikä palvelun käyttöönotto edellytä asiointia tai puukauppoja Stora Enson kanssa.

Stora Enso viettää maailmanlaajuista turvallisuusviikkoa jo viidettä kertaa. Vuonna 2023 turvallisuusviikon teemana on ”Jokainen voi vaikuttaa turvallisuuteen”.

Lue lisää turvallisuussovelluksen käyttöönotosta

Metsäsertifiointi on tuonut luonnonhoitotoimet osaksi metsänomistajan arkea
Lue kirjoitus
Stora Enso Metsä ja Lapin AMK yhteistyössä kehittämään vastuullisen metsäteollisuuden ratkaisuja
Lue kirjoitus
Uuden PEFC-standardin käyttöönotto siirtyy Stora Ensolla
Lue kirjoitus