fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Kirjaudu eMetsään 31.8. mennessä ja olet mukana Nokia XR21 -puhelimen arvonnassa! Klikkaa heti eMetsään keyboard_arrow_right
20.12.2023

Stora Enso Metsässä on tarjolla yli 70 kesätyöpaikkaa kesäksi 2024. Kesätyöntekijöitä haetaan oston ja asiakkuuksien hoidon, operaatioiden (korjuu, kuljetus ja metsäpalvelut), terminaalien, talouden, IT:n, turvallisuuden ja digitaalisten palveluiden tehtäviin.

Kesätyöntekijät antoivat hyvää palautetta työskentelystä Stora Enso Metsässä. Vuoden 2023 palautekyselyssä esille nousivat viihtyvyys, mahdollisuus päästä tekemään opettavia töitä sekä mukavat ja auttavat työkaverit. Myös kesätyöpaikan hyvä ilmapiiri sekä kokemus tasavertaisuudesta ja joukkoon kuulumisesta korostuivat.

”Kiitokset tähän mennessä elämäni tärkeimmän työpaikan järjestämisestä ja tasavertaisesta kohtelusta myös harjoittelijoiden suuntaan. Olisi mukava työskennellä taas ensi kesänä teidän työtehtävissä”, sanoo palautekyselyyn vastannut Metsän kesätyöntekijä.

Lisätietoja Stora Enson kesätöihin liittyen ja kaikki avoimet kesätyöpaikat löydät kesätyösivustoltamme. Hakuaika kesätyöpaikkoihin päättyy pääosin tammikuun loppuun mennessä.

Stora Enso on mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.  

Stora Enso kannustaa suomalaisia metsänomistajia harvennushakkuisiin
Lue kirjoitus
Stora Enso, Tornator ja WWF yhteistyöhön metsäpurojen puolesta
Lue kirjoitus
Automaattinen kuorma-auto hyödyntää kuutta aistia
Lue kirjoitus