fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
20.12.2023

Stora Enso Metsässä on tarjolla yli 70 kesätyöpaikkaa kesäksi 2024. Kesätyöntekijöitä haetaan oston ja asiakkuuksien hoidon, operaatioiden (korjuu, kuljetus ja metsäpalvelut), terminaalien, talouden, IT:n, turvallisuuden ja digitaalisten palveluiden tehtäviin.

Kesätyöntekijät antoivat hyvää palautetta työskentelystä Stora Enso Metsässä. Vuoden 2023 palautekyselyssä esille nousivat viihtyvyys, mahdollisuus päästä tekemään opettavia töitä sekä mukavat ja auttavat työkaverit. Myös kesätyöpaikan hyvä ilmapiiri sekä kokemus tasavertaisuudesta ja joukkoon kuulumisesta korostuivat.

”Kiitokset tähän mennessä elämäni tärkeimmän työpaikan järjestämisestä ja tasavertaisesta kohtelusta myös harjoittelijoiden suuntaan. Olisi mukava työskennellä taas ensi kesänä teidän työtehtävissä”, sanoo palautekyselyyn vastannut Metsän kesätyöntekijä.

Lisätietoja Stora Enson kesätöihin liittyen ja kaikki avoimet kesätyöpaikat löydät kesätyösivustoltamme. Hakuaika kesätyöpaikkoihin päättyy pääosin tammikuun loppuun mennessä.

Stora Enso on mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.  

Automaattinen kuorma-auto hyödyntää kuutta aistia
Lue kirjoitus
Stora Enso mukana ilmastotoimia vauhdittavassa hankkeessa
Lue kirjoitus
Turvallisuusharjoittelu Stora Enso Metsällä
Lue kirjoitus