fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Sovi puukaupat 15.4.-31.5.2024 välisenä aikana ja saat 1000 €:n edun metsänhoitopalveluihin. Tutustu kampanjaan ja tee kevään paras puukauppadiili! keyboard_arrow_right

Suomen Metsäsäätiö on koko metsäalan yhteinen apurahasäätiö, jossa puun myyjät, puun ostajat ja metsäalan työntekijät katsovat samaan suuntaan. Puukaupan yhteydessä metsänomistajille tarjotaan mahdollisuutta vapaaehtoiseen Metsäsäätiön menekinedistämismaksuun.

Metsäsäätiön toimintaan voi osallistua puukaupan yhteydessä kerättävällä vapaaehtoisella menekinedistämismaksulla, joka on puukaupan arvosta 0,2 % pystykaupassa ja 0,1 % hankintakaupassa. Kun metsänomistaja päättää lahjoittaa puukaupan yhteydessä, lahjoitamme Stora Ensolla säätiölle saman summa. Tällöin lahjoitus kaksinkertaistuu. Maksun voi vähentää metsäverotuksessa. Rahankeräyslupa: RA/2023/1002.

Lahjoituksellasi:

  • Tuet tulevaisuuden metsäelinkeinoa edistävää tutkimusta.
  • Tarjoat lapsille ja nuorille mahdollisuuden innostua metsäalasta.
  • Tehostat vaikuttajille vietävää viestiä suomalaisesta metsätaloudesta.

Menekinedistämismaksuista kertyvillä varat ohjataan tehokkaasti metsäalaa tukevan tutkimuksen, lasten ja nuorten hankkeiden sekä erilaisien viestintähankkeiden rahoittamiseen. Lisäksi menekinedistämismaksuista kertyvillä varoilla katetaan Metsäsäätiön toiminnan mahdollistavia kuluja. 

Menekinedistämismaksun lahjoittaminen on metsänomistajalle keino tukea koko metsäalan elinvoimaista tulevaisuutta. Tutustu Suomen Metsäsäätiöön lisää osoitteessa www.metsasaatio.fi tai kysy lisää Stora Enson metsäasiantuntijalta.

Haluatko varata ilmaisen etätapaamisen metsäasiantuntijan kanssa?

Verkkotapaaminen on joustava tapa hoitaa metsäasioita riippumatta siitä, missä olet.

 

Varaa etätapaaminen
Mikä etätapaaminen?
keyboard_arrow_right

Metsän ostaminen – kannattaako?
Lue kirjoitus
Mitä metsäenergia on?
Lue kirjoitus
Kuinka syntyy laadukas harvennusleimikko?
Lue kirjoitus