fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Sovi puukaupat 15.4.-31.5.2024 välisenä aikana ja saat 1000 €:n edun metsänhoitopalveluihin. Tutustu kampanjaan ja tee kevään paras puukauppadiili! keyboard_arrow_right

Urakointisopimus FSC®-sertifioidussa metsässä

Hyvä urakoitsija! Olet tehnyt sopimuksen sellaisessa metsässä tehtävästä työstä, jossa on Stora Enson hallinnoima FSC-ryhmäsertifikaatti. Metsänomistaja saa tehdä sopimuksia kenen tahansa urakoitsijan kanssa, mutta tällöin hänen vastuullaan on varmistaa, että FSC-metsässä käytetään vain työvoimaa, joka tuntee tärkeimmät FSC-sertifioinnin vaatimukset ja osaa toimia niiden mukaan. Nämä asiat varmistetaan tämän sivun lomakkeen avulla. Täytetystä lomakkeesta lähtee tieto sekä sertifikaatin haltijalle Stora Ensolle että sinulle itsellesi. Kiitos yhteistyöstä!

Tämän lomakkeen täyttäessään urakoitsija tai sen edustajana toimiva sopimusosapuoli vakuuttaa:

Sopimusosapuolen käyttäessä alihankintapalveluita urakan toteuttamisessa, täyttää lomakkeen työtä koskevan sopimuksen allekirjoittanut osapuoli. Esimerkiksi kun Metsänhoitoyhdistyksen kanssa tehdään sopimus metsätyön tekemisestä FSC-metsässä, täyttää Mhy lomakkeen, vaikka työn toteuttaisi alihankintana joku kolmas osapuoli.

Vakuutus urakoinnista FSC:n vaatimusten mukaisesti

Tämän lomakkeen täyttäessään urakoitsija tai sen edustajana toimiva sopimusosapuoli vakuuttaa toimivansa Stora Enson FSC-metsäsertifiointiryhmään kuuluvissa metsissä Suomen FSC-standardin vaatimalla tavalla ja saaneensa tähän riittävät työohjeet. Täytetystä lomakkeesta lähtee tieto Stora Ensolle ja lomakkeen täyttäneelle taholle.

Käyttämällä lomaketta hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

FSC on rekisteröity tavaramerkki. Stora Enso Oyj Forest Finlandilla on FSC-tavaramerkin käyttöoikeusnumerot FSC C003140 ja FSC C119850.