eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right

Kevään tullessa luonto herää ja lisääntyvän auringonvalon myötä on jälleen aika aloittaa myös tulevien metsänhoitotöiden suunnittelu. Mikä kuvio kaipaisi kesän aikana raivausta ja missä heinän niitolla mahdollistetaan uuden metsikön parempi kasvu?

Näihin kysymyksiin vastaus löytyy eMetsästä, jonka tietoa hyödyntämällä on hyvä suunnitella tulevia hoitotoimenpiteitä. Jos raivaussaha ei ole sinun juttusi ja mieluummin vietät aikaa metsässäsi luonnosta nauttien, niin ei hätää, me autamme sinua löytämään juuri oikeat toimenpiteet metsääsi ja teemme työt puolestasi. Oikea-aikainen metsänhoito mahdollistaa hyvinvoivan metsän ja metsäomaisuuden kasvun. 

Jos tulevat hoitotoimenpiteet tai puukauppa mietityttävät, ota yhteyttä metsäasiantuntijaamme. Voit varata tapaamisen helposti eMetsän kautta. Metsäasiantuntijamme auttavat sinua kiperienkin kysymysten ratkaisussa vaivattomasti verkkotapaamisen avulla, vaikka et pääsisi kauempana sijaitsevalle metsäpalstallesi itse käymään.  

Voit hyödyntää eMetsää myös tarjouspyynnön lähettämisessä. Metsäsuunnitelma kertoo metsänomistajalle oman metsän arvosta, hakkuumahdollisuuksista ja hoitotöiden tarpeesta. Sen avulla voit suunnitella puukaupat ja hoitotyöt sekä ennakoida metsätalouden tuotot ja kustannukset. Tarjouksen pyytäminen onnistuu helposti, milloin ja mistä tahansa, vain toimiva nettiyhteys tarvitaan. Tarjouksen saatuasi voit tutustua siihen rauhassa, vaikka kotisohvalla.  

Muistathan, että eMetsä kulkee mukanasi myös metsässä mobiiliversiona. Kännykkä kulkee kaikkialle; metsään, markettiin ja bensa-asemalle. Voit hoitaa luurilla kaikki metsään liittyvät konttorihommat. Rajapyykitkin löytyvät helposti mobiililaitteen kartalta. 

Verraton metsänomistajan apulainen, eMetsä, on kaikille metsänomistajille avoin ja maksuton palvelu. Tarvitset palvelun käyttöä varten vain pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, ja olet aina ajan tasalla kaikista metsäsi tapahtumista. Rekisteröitymisen jälkeen saat omat metsävaratiedot käyttöösi. 

Metsäasioiden kanssa et ole yksin. Oma metsäasiantuntija ja eMetsä ovat mukana matkassa ja auttavat kaikkiin metsäasioihin liittyvissä kysymyksissä.  

Pyydä tarjous puukaupasta helposti verkossa

Luo tarjouspyyntö eMetsästä löytyvän metsäsuunnitelman avulla ja klikkaa haluamasi kuvio ostoskoriin.

Siirry eMetsään
Mikä on eMetsä?
keyboard_arrow_right

eMetsän turvallisuustyökalu parantaa metsänomistajien turvallisuutta
Lue kirjoitus
eMetsä-sovellus mullistaa metsäasioiden hoidon
Lue kirjoitus