fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Sovi puukaupat 15.4.-31.5.2024 välisenä aikana ja saat 1000 €:n edun metsänhoitopalveluihin. Tutustu kampanjaan ja tee kevään paras puukauppadiili! keyboard_arrow_right

25.4.2024 pidetyssä webinaarissamme ”Turvallisesti metsässä – Modernin metsänomistamisen työkalut” käsiteltiin metsänomistajan turvallista liikkumista metsässä sekä tutustuttiin uudistuvaan eMetsä Mobiiliin. Webinaarin aikana tuli paljon hyviä kysymyksiä, joihin kaikkiin ei ehditty vastata. Tässä artikkelissa pääset lukemaan vastauksia webinaarin aikana tulleihin kysymyksiin.

En ole vuosiin käyttänyt eMetsää. Kuinka toimin?

Suosittelemme kirjautumaan eMetsään. Viimeisen vuoden aikana on tullut runsaasti uudistuksia ja parannuksia on edelleen tulossa, joten niihin kannattaa käydä ehdottomasti tutustumassa.

Jos puhelimesta loppuu akku, lähteekö Turvallisuustyökalusta hälytys asetetun ajan kuluttua vai jääkö hälytys lähtemättä?

Kyllä, hälytys lähtee vaikka puhelimen akku loppuisikin. Serverille tallentuu puhelimen viimeisin sijainti ennen puhelimen sulkeutumista.

Milloin ja miten usein metsäsuunnitelmaa päivitetään eMetsässä?

Stora Enson tekemät hakkuut päivittyvät automaattisesti, metsänhoitotyöt hieman viiveellä, ja silloin, kun metsäasiantuntija päivittää kuviotietoja. Lisäksi joka vuosi kasvukauden jälkeen ajamme kasvunlaskennat ja simuloimme toimenpide-ehdotukset. Tämän lisäksi kerran vuodessa päivitämme satelliittimuutostulkinnalla uudistushakkuuaukot muiden toimijoiden tekemistä hakkuista.

Löytyykö karttatasoista korjuukelpoisuus -karttaa?

Ei valitettavasti löydy. Viemme tämän kehitykselle tiedoksi toiveena.

Mistä eMetsä ottaa pohjatiedon metsistä? Onko teetettävä metsäsuunnitelma Stora Ensolla vai tuleeko se jotain muuta kautta?

Metsäsuunnitelma tulee avoimesta metsävara-aineistosta, ellei erillistä metsäsuunnitelmaa ole tehty.

Ostaako Stora Enso sisävesien saarista puita?

Tätä asiaa kannattaa tiedustella paikalliselta metsäasiantuntijaltasi.

Nyt puukaupoilla 1 000 € metsänhoitoetu

Oletko miettinyt oikeaa aikaa puukauppojen tekemiselle? Se hetki on nyt. Stora Enso tarjoaa 1 000 €:n alennuksen metsänhoitotöistä, kun sovit kanssamme uudistus- tai harvennushakkuun viimeistään 31.5.2024 mennessä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä omaan metsäasiantuntijaasi, jonka kanssa voitte kartoittaa tilasi puukauppa- ja harvennusmahdollisuudet.

Voit ottaa yhteyttä myös asiakaspalveluun p. 02046 1478 (ark. 7.30–16.30) tai katso lisää: storaensometsa.fi

Metsän tapahtumat
Lue kirjoitus