eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
13.9.2023

Tervetuloa mukaan metsätapahtumiimme! Järjestämme tapahtumia ympäri Suomea kasvokkain ja virtuaalisesti. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan kanssamme ajankohtaisten metsäasioiden äärelle. Nähdään!

Tapahtumakalenteri 2023

Täältä löydät ajankohtaiset ja tulevat tapahtumat, joita Stora Enso järjestää tai joihin osallistumme. Päivitämme tapahtumakalenteria säännöllisesti.

Jos haluat saada kutsuja tapahtumiimme, tilaa uutiskirjeemme, ja saat aina tuoreimmat tiedot kiinnostavista tapahtumista ja metsäasioista.

Tervetuloa osastollemme 409 tapaamaan metsäasiantuntijoitamme, juttelemaan ajankohtaisista metsäaiheista sekä selvittämään, mikä on metsänomistajan makein klikkaus! Osastomme sijaitsee ohjelmalavan vieressä. Nähdään messuilla!

Silva on pääsymaksuton koko perheen tapahtuma sekä ammattilaisten kokoontumispaikka. Monipuoliset osastot palvelevat näyttelyvieraita luonnontuotteista puukauppaan ja koneisiin sekä luontoelämyksistä uusiin innovaatioihin. Taitajien Torilla paikalliset pienyrittäjät esittelevät monipuolisia tuotteitaan. Silva Metsänäyttely tarttuu ajankohtaisiin metsäasioihin iloisella otteella.

Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy sekä parkkeeraus.

Messujen aukioloajat:

    • perjantai 8.9. klo 10-18

    • lauantai 9.9. klo 9-17

Lisätietoa tapahtumasta: https://www.silvametsanayttely.fi/

Tervetuloa Stora Enso Metsä Iin toimiston avajaiskahville!

Aika: Tiistai 12.9.2023 klo 12–15
Osoite: Kirkkotie 1, Ii

Lisätietoja: Taneli Pantsar, p. 040 610 6833

Aika: Torstai 5.10.2023 klo 17-18

Webinaarissamme metsänuudistamisen asiantuntijat jakavat tuoreimmat tietonsa, joilla varmistetaan uuden puusukupolven kasvatus monipuolisesti ja kustannustehokkaasti. Kuulet myös käytännönläheisiä neuvoja, jotka auttavat uudistamisen onnistumisessa. Puhumassa muun muassa Bracke-muokkauksen asiantuntija Timo Räikkönen. Paikalla on myös metsänuudistamisen asiantuntijoita, joille on mahdollista esittää kysymyksiä. Webinaari on ilmainen.

Ilmoittautuminen ja ohjelma »

Tervetuloa!

Syyspäiviin tekemistä tuo KoneAgria 12.-14.10.2023 Tampereella. Tule paikanpäälle morjestamaan, juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa ajankohtaisista metsäasioista sekä osallistumaan arvontaamme. Osastollamme myös selviää, mikä on metsänomistajan makein klikkaus!
KoneAgria on maa- ja metsätalousalan merkittävä kohtaamispaikka, joka tarjoaa kolmen päivän ajan ainutlaatuisen paikan kaupankäynnille, verkostoitumiselle, ja uuden oppimiselle. Huom! Tapahtuma on maksullinen, ennakkoon ostettuna pääsylippu edullisempi.
Nähdään KoneAgriassa!
Lisätietoa löydät KoneAgrian tapahtumasivulta: KoneAgria

 

Osallistu, voita ja kääriydy luonnon helmaan

Metsänomistaja, kääriydy luonnon helmaan ja voita upeat 500 €:n arvoiset luontoaiheiset pussilakanasetit. Joka kuukausi kolme onnekasta voittaa. Tutustu ja tule mukaan!

Voita upeat luontoaiheiset lakanat
keyboard_arrow_right

Haluatko saada kutsuja tapahtumiimme – liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Uutiskirjeen tilaamalla saat kutsuja tapahtumiin sekä tiedon tarjouksista, uutuuksista ja ajankohtaisista metsäaiheista. Käyttämällä lomaketta hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

WWF, Tornator ja Stora Enso parantavat virtavesiä Vaalimaanjoella
Lue kirjoitus
Historiaa: Kehityksen keihäänkärkeä – puunhankinnan digitalisaatio 1960-luvulta 2020-luvulle
Lue kirjoitus
Stora Enson puunhankinnassa yli 60 kesätyöpaikkaa
Lue kirjoitus