fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Kirjaudu eMetsään 31.8. mennessä ja olet mukana Nokia XR21 -puhelimen arvonnassa! Klikkaa heti eMetsään keyboard_arrow_right
16.10.2023

Nostimme maanantaina 16. lokakuuta 2023 Tähtitilin aloituskoron 5 %:iin ja jatkokoron 3,5 %:iin.

Stora Enson metsänomistaja-asiakkaille tarjoama Tähtitili on palvelu suoran puukaupan tehneille metsänomistajille. Tähtitili täytti keväällä jo 15 vuotta ja siitä on tullut entistä tärkeämpi osa puukauppaneuvottelujamme. Metsänomistaja saa Tähtitilillä puukauppatuloilleen jatkossa kiinteän 5 prosentin korkotuoton kahdeksi vuodeksi, myös arvonlisäveron osuudelle.

Metsänomistajat ovat kokeneet, että Tähtitilin korko on taas kilpailukykyinen ja olemme saaneet hyvää palautetta mahdollisuudesta säästää puukaupparahoja tulevia tarpeita varten. ”Minun mielestäni Tähtitilin hallinnointi on toiminut erittäin hyvin. Toivottavasti tulevaisuudessakin”, metsänomistaja kuvaa Tähtitilin hoitamista eMetsä-verkkopalvelussa.

”Minun mielestäni Tähtitilin hallinnointi on toiminut erittäin hyvin.”
– Metsänomistaja

Muista sopia Tähtitilistä puukaupanteon yhteydessä

Metsänomistaja voi jättää heti puukaupan yhteydessä haluamansa osan puukauppatuloista ja arvonlisäveroista Tähtitilille kahdeksi vuodeksi. Jos tämä unohtui puukauppaa tehdessä, niin on mahdollista jättää Tähtitilille myös mittaustodistuksen hyväksymisen yhteydessä kyseinen maksuerä arvonlisäveroineen. Tilierä jatkuu automaattisesti jatkokorolle kahden vuoden jälkeen.

Tähtitilin omistaja saa rahat käyttöönsä korkoineen irtisanomisajan jälkeen täysin ilman nostokuluja. Irtisanomisaika on 35 päivää ja maksu on aina seuraavana perjantaina iltapäivällä. Tähtitilin hallinnointi on maksutonta ja helppoa eMetsässä.  

Tutustu Tähtitiliin »

Mikä Tähtitili?

  • Metsänomistaja voi jättää puukaupan maksuista haluamansa osuuden Tähtitilille kasvamaan korkoa, myös puukaupan arvonlisäverot.
  • Uusien sopimusten korko on 16.10.2023 alkaen 5,0 % ja voimassaoloaika aina 2 vuotta
  • Jatkokorko on 16.10.2023 alkaen 3,5 %. Tilierä jää jatkon jälkeen toistaiseksi voimassaolevaksi jatkamisen hetkellä voimassaolevalla jatkokorolla.
  • Ei hallinnointikuluja.
  • Saat rahasi Tähtitililtä käyttöösi korkoineen irtisanomisajan jälkeen silloin kun haluat ja täysin ilman kuluja.
  • Koron voimassaoloajan jälkeen tilierä siirtyy automaattisesti jatkokorolle toistaiseksi voimassaolevaksi.
  • eMetsä-palvelun avulla voit hallinnoida Tähtitiliä henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi.
  • Lisätietoja Tähtitilistä voit kysyä metsäasiantuntijaltasi »
Stora Enso aloitti puun uiton
Lue kirjoitus
Historiaa: Sota- ja pula-ajan haasteet 1940 – 1950-luvulla
Lue kirjoitus
Stora Enso mukana ilmastotoimia vauhdittavassa hankkeessa
Lue kirjoitus