eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
18.9.2023

Stora Enson Iin uuden toimiston avajaisia vietettiin tiistaina 12. syyskuuta. Aurinkoinen syyssää toivotti avajaisvieraat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan tuoreisiin toimitiloihin Kirkkokatu 1:een. Aiemmin Iin toimisto sijaitsi Micropoliksessa.

”Siirryimme Iin keskustaan hyvillä mielin ja intoa täynnä. Asiakkaidemme on nyt helppo löytää uusiin toimitiloihin ja ympäriltä löytyvät myös muut arjen tärkeät palvelut. Myös metsänomistajat iloitsivat, että toimistomme on nyt keskeisellä paikalla”, metsäasiantuntija Veli-Hannu Pesämaa kertoo.

Metsäasiantuntijan työn kannalta Ii on mielekäs alue toimia. Lähellä sijaitsevat Stora Enson tärkeät tuotantolaitokset, Oulun tehdas ja Veitsiluodon saha, joihin puuta alueelta pääasiassa hankitaan. Toimipisteen metsäasiantuntijat Veli-Hannu Pesämaa ja Taneli Pantsar palvelevat metsänomistajia Iin lisäksi myös Haukiputaan ja Yli-Iin alueella. Löydät oman paikkakuntasi metsäasiantuntijan osoitteesta www.storaensometsa.fi/yhteystiedot.

Iin toimiston metsäasiantuntijat.
Iin toimipisteen metsäasiantuntijat Taneli Pantsar (vas.) ja Veli-Hannu Pesämaa toivottavat asiakkaat tervetulleiksi uusiin toimitiloihin Iin keskustaan.

Stora Enson metsäasiantuntijat neuvovat ja palvelevat metsänomistajia monissa metsäomaisuuden hoitamiseen liittyvissä asioissa. He tekevät tuhansia puukauppoja suomalaismetsänomistajien kanssa joka vuosi. Stora Enson Suomen puunhankinnalla on noin 90 toimipistettä ympäri maan.

Kesä Stora Enso Metsällä – Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijoiden kesä käynnissä
Lue kirjoitus
Uuden PEFC-standardin käyttöönotto siirtyy Stora Ensolla
Lue kirjoitus
Stora Enso ja Tornator yhteistyöhön metsänhoitopalveluissa
Lue kirjoitus