fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Sovi puukaupat 15.4.-31.5.2024 välisenä aikana ja saat 1000 €:n edun metsänhoitopalveluihin. Tutustu kampanjaan ja tee kevään paras puukauppadiili! keyboard_arrow_right
2.5.2024

Stora Enson Suomen puunhankinnassa eri puolilla Suomea työskentelee yli 70 kesätyöntekijää kesällä 2024. Puunhankinnan kesätyöntekijät työskentelevät oston ja asiakkuuksien hoidon, operaatioiden (korjuu, kuljetus ja metsäpalvelut), terminaalien, talouden, IT:n ja digitaalisten palveluiden tehtävissä.

Stora Enso tarjoaa vuosittain kesätyöpaikan lukuisille opiskelijoille. Kesätyö uusiutuvien materiaalien yhtiössä on paitsi erinomainen tilaisuus saada arvokasta työkokemusta ja kasvattaa omaa ammatillista osaamista, mutta parhaimmillaan se voi mahdollistaa jopa elämänmittaisen uran.  

”Oma työurani Stora Ensossa alkoi aikanaan kesätyöntekijänä ja on jatkunut aina tähän päivään asti. On hienoa, että saamme olla mukana kartuttamassa tulevaisuuden työelämätaitoja ja olla osa nuorten uratarinaa”, sanoo henkilöstöjohtaja Paula Kivilompolo Stora Enson Suomen puunhankinnasta.  

Kesätyöntekijöiltä myönteistä palautetta

Kesätyöntekijät antoivat hyvää palautetta työskentelystä Stora Enso Metsässä. Vuoden 2023 palautekyselyssä esille nousivat viihtyvyys, mahdollisuus päästä tekemään opettavia töitä sekä mukavat ja auttavat työkaverit. Myös kesätyöpaikan hyvä ilmapiiri sekä kokemukset tasavertaisuudesta ja joukkoon kuulumisesta korostuivat.

”Kiitokset tähän mennessä elämäni tärkeimmän työpaikan järjestämisestä ja tasavertaisesta kohtelusta myös harjoittelijoiden suuntaan. Olisi mukava työskennellä taas ensi kesänä teidän työtehtävissä”, sanoo palautekyselyyn vastannut Metsän kesätyöntekijä.

Stora Enso mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Stora Enso on jälleen mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Yhtiö sitoutuu kuuteen vastuullisen kesätyön periaatteeseen, joiden avulla rakennetaan parempia kesätyökokemuksia. Nämä periaatteet ovat: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus. Tänä vuonna erityistä huomiota kiinnitetään myös monimuotoisuuteen, yhdenvertaisuuteen ja osallisuuteen.

Toivotamme vuoden 2024 kesätyöntekijämme lämpimästi tervetulleiksi!

Toimenpiteitä luonnon ja ilmaston hyväksi Suomessa 2022
Lue kirjoitus
Stora Enso mukana ilmastotoimia vauhdittavassa hankkeessa
Lue kirjoitus
Stora Enson pienoiskopterit kuvasivat tuhansia puita – hyönteistuho on mahdollista havaita yläilmoista
Lue kirjoitus