fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right

Puukaupoilla nyt 1000 €:n etu

Metsänomistaja, tee kanssamme puukaupat 15.4.-31.5.2024 välisenä aikana ja saat 1000€:n edun metsänhoitopalveluihin. Tutustu tarkemmin kampanjaan ja tee kevään paras puukauppadiili!

Tänä keväänä ei ole syytä olla tekemättä puukauppaa!

Oletko miettinyt oikeaa aikaa puukauppojen tekemiselle? Se hetki on nyt. Stora Enso tarjoaa 1000 €:n alennuksen metsänhoitotöistä, kun sovit kanssamme uudistus- tai harvennushakkuun 15.4.-31.5.2024 välisenä aikana.

Voit käyttää alla olevaa lomaketta ollaksesi yhteydessä omaan metsäasiantuntijaasi.

Verkkotapaamisella helposti alkuun. Stora Enson eMetsä -verkkopalvelu on kaikille metsänomistajille avoin ja ilmainen palvelu. Rekisteröitymällä palveluun saat oman metsäsi kartat ja metsäsuunnitelman, ja tiedät mitä tilallasi seuraavaksi pitäisi tehdä. eMetsä verkkotapaamisella saat helposti myös ensitapaamisen paikallisen metsäasiantuntijamme kanssa.

Kampanja-aika ja säännöt

Kampanjan etu, 1000 € alennus metsänhoitotöistä on voimassa 15.4.-31.5.2024, kun teet Stora Enson kanssa suoran uudistus- tai harvennushakkuu pystykaupan. Puukaupan määrä tulee olla yli 500 m3 ja puitten toimituskelpoisuus tehtaalle on sulan maan aikana. 1000 euron alennus on voimassa vain puukaupan yhteydessä sovituista työlajeista: metsänuudistaminen, raivaussahatyöt, metsänlannoitus (ei boorilannoitus). Kampanjaetu on asiakaskohtainen ja käytettävissä vain kerran, eikä etua voi yhdistää muihin kampanjaetuihin. Etu on työlajikohtainen, eikä sitä voi jakaa useammalle metsänhoidon sopimukselle. 

Kuinka paljon metsänhoitotöitä saa 1 000 eurolla?

Tuhannen eurolla hoitaa jo mukavasti omaa metsää hyvään kasvukuntoon. Tuhannella eurolla saa esimerkiksi:

  • Lähes 4000 jalostettua pottitainta istutuskohteelle
  • Maanmuokkauksen laikkumätästyksenä yli 2 hehtaarille 
  • Taimikon varhaisperkausta reilun kolme hehtaaria ammattimetsurin tekemänä

Muistathan, että haemme puolestasi myös mahdollisen METKAmetsänhoidon tuen. 

keyboard_arrow_right Ota yhteyttä metsäasiantuntijaan

Kaadettu puu jatkaa kasvua Tähtitilillä

Stora Enson Tähtitilillä puukaupparaha jatkaa kasvuaan 5 %:n kiinteällä korkotuotolla. Esimerkiksi 500 m3 keskimääräisen puukaupan vuotuinen korkotuotto voi olla jo 1000 euroa. Tutustu ihmeessä suosittuun puukauppapalveluumme ja nauti metsäsi tuotoista.

Tähtitilin käytöstä ei veloiteta hallinnointi- tai nostokuluja. Kun tarvitset Tähtitilin varoja käyttöösi, saat rahat pankkitilillesi reilun kuukauden sisällä. Tähtitilin hallinnointi onnistuu kätevästi maksutta eMetsä-verkkopalvelussa tai halutessasi Stora Enso Metsän asiakaspalvelun kautta.

keyboard_arrow_right Ota yhteyttä metsäasiantuntijaan

Metsäasioiden kanssa et ole yksin

Ota yhteyttä omaan metsäasiantuntijaasi – autamme mielellämme!

Täytä yhteydenottolomake ja saat henkilökohtaisen yhteydenoton sekä apua kaikissa metsäasioissa. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan paikalliseen metsäasiantuntijaasi.