fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Kirjaudu eMetsään 31.8. mennessä ja olet mukana Nokia XR21 -puhelimen arvonnassa! Klikkaa heti eMetsään keyboard_arrow_right

Kokeile, inspiroidu ja osallistu! Metsän maut -reseptikilpailu

Innovoi Terve Metsän lukijoiden kahvipöytään herkullista tarjottavaa metsän antimista Stora Enson 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Löydetään Suomen paras metsäinen herkku – onko se sinun keittiöstäsi?

Terve Metsän Metsän maut -reseptikisaan osallistuva leivonnaisesi voi olla makea tai suolainen, kakku tai piirakka, paistettava tai ei – tärkeää on vain se, että siinä on aineksia metsästä ja että se soveltuu kahvipöydässä tarjottavaksi.

Toivomme, että leivonnainen olisi aivan oman kehittelysi tulos. Voit myös käyttää vaikkapa sukusi vanhaa bravuuriohjetta, kunhan lähettämäsi resepti ei ole suoraan keittokirjasta napattu vaan oman inspiraationne tulos.

Paras leivonnainen palkitaan S-ryhmän lahjakortilla, jonka arvo on 300 euroa. Toiseksi tullut saa 200 euron ja kolmas 100 euron lahjakortin. Voittajareseptit julkaistaan Terve Metsä -lehden numerossa 1/2023, joka ilmestyy ensi maaliskuussa.

Onnea kisaan! Odotamme vesi kielellä juuri sinun leivonnaisesi reseptiä!

Kaikki mukaan leipomaan Metsän maut -leivonnaista!

Lähetä reseptisi 31.12.2022 mennessä osoitteeseen juha.hanni@storaenso.com tai Juha Hanni, Stora Enso, Lypsyniemenkatu 5, 57200 Savonlinna.

Kilpailun säännöt

1. Kisaan osallistuvan reseptin mukana tulee lähettää valokuva leivonnaisesta sekä lyhyt saate tai tarina.

2. Leivonnaisen tulee sisältää Suomen metsissä kasvavia luonnonantimia kuten marjoja, sieniä tai yrttejä.

3. Leivonnaisen tulee olla tavallisen kotikokin leivottavissa.

4. Kisan voittajat valitsee makutuomaristo, johon kuuluvat Terve Metsän päätoimittaja Juha Hanni, ruokatoimittaja Sanna Maikkula ja lehden ulkoasusta vastaava visuaalinen suunnittelija Riina Paakkinen.

5. Kolme parasta reseptiä palkitaan S-ryhmän lahjakortilla.

6. Voittajareseptit julkaistaan Terve Metsä -lehden numerossa 1/2023. Reseptejä voidaan julkaista myös Stora Enson muissa kanavissa.

Artikkeli on julkaistu Terve Metsä -lehdessä 4/2022

Hopeasompa on suurten tunteiden näyttämö
Lue kirjoitus
Miltä kuulostaisi verkkoneuvottelu metsäasiantuntijan kanssa?
Lue kirjoitus
Metsänomistaja ja ryijytaiteen lähettiläs
Lue kirjoitus