fbpx
eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Sovi puukaupat 15.4.-31.5.2024 välisenä aikana ja saat 1000 €:n edun metsänhoitopalveluihin. Tutustu kampanjaan ja tee kevään paras puukauppadiili! keyboard_arrow_right

Uusi metsäasiantuntija Kemin, Keminmaan ja Simon alueella

Ilkka Mikkola on aloittanut uutena metsäasiantuntijana Kemin, Keminmaan ja Simon alueilla. Puulle on kysyntää ja meiltä Stora Ensolta on saatavilla kattava palvelukokonaisuus aines- ja energiapuukaupasta lannoituksiin.

Metsäasioiden kanssa et ole yksin.

Olen Ilkka Mikkola ja olen aloittanut uutena metsäasiantuntijana Kemin, Keminmaan ja Simon alueella. Kauttani hoituvat puukaupat ja metsänhoitoon liittyvät palvelut. Metsäasiantuntijana minulle on tärkeää kuunnella metsänomistajaa ja huomioida metsään liittyvät toiveet.

Puu käy kaupaksi ja hintakin on hyvällä tasolla. Voit olla meihin Stora Enson metsäasiantuntijoihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai eMetsä-palvelun kautta. Sovitaan tapaaminen tai verkkoneuvottelu eMetsän kautta ja suunnitellaan yhdessä metsäsi tulevat hoitotoimenpiteet.

Aloita elämäsi helpoin puukauppa

Meille on tärkeintä, että tyytyväinen metsänomistaja keskittyy nauttimaan elämästä ja metsän tuotoista. Siksi puukauppapalvelumme ovat täyden palvelun puukauppaa. Sinä teet vain päätöksen.

Tarjouspyynnön jättämisen jälkeen saat:

  • Henkilökohtaisen yhteydenoton metsäasiantuntijalta
  • Metsäasiantuntijan tilakäynnin metsääsi
  • Palveluesityksen hakkuu ja hoitoehdotuksista

Puukaupoilla tonnin etu metsänhoitotöihin!

Nyt on oikea aika puukaupoille. Sovi kanssamme puukaupat 15.4.-31.5.2024 välisenä aikana ja saat 1 000 €:n edun metsänhoitopalveluihin.

keyboard_arrow_right Tutustu kampanjaan ja ota yhteyttä metsäasiantuntijaasi

Ota yhteyttä alueen metsäasiantuntijaan

Person image
Ilkka Mikkola
Metsäasiantuntija
+358 40 168 3577 Ostoalue: Kemi, Keminmaa, Simo
Person image
Erika Tervahauta
Metsäasiantuntija
Person image
Aleksi Pohjanen
Metsäasiantuntija
Person image
Jouni Marttila
Metsäasiantuntija
Person image
Jari Ylihannu
Metsäasiantuntija
Pariskunta on sijoittanut metsärahan Tähtitilille.

Tähtitilillä puukaupparaha jatkaa kasvuaan 5 % korolla

Tekemällä kanssamme suoran puukaupan, voit hyödyntää puukaupan maksuissa Tähtitiliä. Tähtitili tuottaa huomattavasti paremmin kuin ylitiheä tai vanheneva metsä. Saat puukauppatuloillesi kiinteän 5 prosentin korkotuoton kahdeksi vuodeksi, myös halutessasi arvonlisäveron osuudelle.

keyboard_arrow_right Tutustu Tähtitiliin

Tiesitkö, että voit hoitaa kaikki metsäasiat myös verkossa?

eMetsä on kaikille metsänomistajille tarkoitettu maksuton verkkopalvelu. eMetsän kautta saat helposti yhteyden omaan metsäasiantuntijaasi, voit myös lähettää tarjouspyynnön puukaupasta tai metsänhoitopalveluista.

keyboard_arrow_right eMetsä-verkkopalvelu

Milloin on puukaupan aika?

Oikea-aikaiset päätökset ylläpitävät metsätaloutesi kannattavuutta. Kannustamme metsänomistajia huomioimaan monimuotoisuuden laajasti metsän eri kiertovaiheissa. Metsäasiantuntijamme kertovat mielellään eri keinoista tukea metsien monimuotoisuutta, sillä monimuotoisesta metsästä hyötyvät sekä luonto että metsänomistaja.

keyboard_arrow_right Pyydä tarjous puukaupasta

Täytä lomake ja pyydä tarjous puukaupasta

Käyttämällä lomaketta hyväksyt tietosuojakäytäntömme.