eMetsä eMetsä keyboard_arrow_right
Puukaupat kesäksi.

Puukaupat valmiiksi ennen kesää

Nyt on oikea aika sopia kesän puukaupat ja metsänhoitotyöt. Hyödynnä reilut asiakasetumme ja saat puukauppatuloillesi Stora Enson Tähtitilillä kiinteän 4 % korkotuoton. Muista myös 31.5. saakka voimassa oleva hinnantarkistusetumme.

Varaa henkilökohtainen tapaaminen asiantuntijamme kanssa ja käydään metsäasiat rauhassa läpi joko verkossa tai kasvotusten. Juuri sinulle sopivalla tavalla.

.

Puukaupat

Puukaupan hakkuumahdollisuuksien kartoittaminen alkaa metsäasiantuntijan maksuttomalla tilakäynnillä tai verkkotapaamisena vaikka kotisohvalta käsin.

Asiantuntijamme kuuntelevat toiveesi ja ehdottavat kohteen käsittelymenetelmäksi metsänhoidollisesti parhaita ratkaisuja. Huomioimme myös metsän monikäytön ja luontoarvot.

Nyt suoran puukaupan tehneille metsänomistajille tarjoamme kiinteän 4 % korkotuoton puukauppatuloille kahdeksi vuodeksi! 

.

.

Metsänhoitotyöt

Taimikonhoidossa aika on säästettyä rahaa – saat meiltä ilmaisen kartoituksen taimikonhoitotöistä!

Oikein ajoitettu ja huolellisesti tehty taimikonhoito takaa metsän parhaimpaan kasvuun. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, sillä Stora Enson käytännön ammattilaisilta saat kaiken mitä taimikkosi tarvitsee. Täytämme metsänomistajan puolesta Kemera-tuki hakemukset. Muistathan, metsänhoidon kulut ovat metsäverotuksessa vähennyskelpoisia ja arvonlisävero palautuu takaisin.

.

.

Metsäasioidesi kanssa et ole yksin

Me autamme, palvelemme ja teemme työt metsässä juuri niin kuin on sovittu. Henkilökohtainen metsäasiantuntija, kattavat neuvontapalvelut ja sujuva asiakaspalvelu takaavat, ettet ole koskaan yksin metsäomaisuutesi kanssa. Huolehdimme metsästäsi ammattitaidolla sinun tavoitteidesi mukaisesti. Puukauppa, korjuu, kaikki metsänhoitotyöt, metsäsertifioinnit ja vaativat metsäomaisuuteen liittyvät asiantuntijaneuvonnat ovat meille arkipäivää. Keskittämällä asioinnit saat asioinnista myös bonusta ja alennuksia. 

Varaa henkilökohtainen tapaaminen oman Stora Enson metsäasiantuntijasi kanssa tai hoida asiat näppärästi eMetsä-verkkotapaamisena, saat henkilökohtaista neuvontaa myös eMetsässä.

puukaupparahoille 4 % korko Tähtitililtä.

Tähtitilillä kaadettu puukin kasvaa – korkoa

Tekemällä kanssamme suoran puukaupan, pääset hyödyntämään puukaupan maksuissa Tähtitiliä. Uusien sopimusten korko on 1.4.2023 alkaen 4 prosenttia. Ja täysin ilman hallinnointikuluja.

Saat puukauppatuloillesi kiinteän korkotuoton aina kahdeksi vuodeksi. Kun tarvitset Tähtitilin varoja käyttöösi, saat rahat pankkitilillesi reilun kuukauden sisällä ilman nostokuluja.

Tähtitilin hallinnointi onnistuu kätevästi maksutta eMetsä-verkkopalvelussa tai halutessasi asiakaspalvelun kautta. Tähtitili on myös hyvä keino varautua tulevien vuosien metsänuudistamis- ja metsänhoitotöihin.

keyboard_arrow_right Tutustu Tähtitiliin

Hyödynnä hintatakuu – etu voimassa 31.5.2023 saakka

Hinnantarkistuskampanja on käynnissä ja tuo merkittävää hyötyä metsänomistajille. Kesäkorjuuseen soveltuville puukaupoille on nyt mahdollisuus saada hintatakuu. Se tuo varmuutta päätöksentekoon.

Hinnantarkistuksen avulla metsänomistajan ei tarvitse miettiä puun hinnan kehittymistä tai oikeaa ajankohtaa. Hinnantarkistusetu takaa hyvityksen metsänomistajalle, mikäli hinnat puumarkkinoilla nousevat. Puunhintoja ei kuitenkaan koskaan lasketa, vaikka hintataso tarkistusajankohtana tippuisi.

Hinnantarkistusetu on voimassa 31.5. asti, joten kannattaa hyödyntää tarjous ennen edun päättymistä.

 

 

Puukaupan edut

Kattavat palvelut ja etuja kanta-asiakkaana

Asiakkaanamme käytössäsi ovat kaikki palvelumme olipa metsätilasi kartanon tiluksia tai mökin metsä. Ja edut kasvavat asioinnin mukaisesti.

Paikallinen metsäasiantuntija helposti tavoitettavissa, puukauppatulot nopeasti käyttöön, digitaaliset työkalut metsäomaisuutesi hoitoon, sertifiointipalvelut, luonnonhoidon ammattilaiset, puukauppabonukset, Tähtitili, alennukset metsänhoitotöistä, Terve Metsä -lehti sekä monet muut etumme takaavat tyytyväisen metsänomistajan.

 

keyboard_arrow_right Tutustu kattaviin etuihimme
eMetsä tabletilla

Helppoa metsänhoitoa eMetsässä

Stora Enson suosittu eMetsä on metsänomistajan paras työkalu metsäasioiden hoidossa. eMetsästä löytyvät muun muassa metsänhoitotöiden aikataulut, oman tilan metsävaratiedot ja kartat, joita voit tutkia myös virtuaalisesti. Lisäksi voit vaivattomasti pyytää tarjouksen puukaupasta ja metsänhoitotöistä sekä sopia tapaamisen ja lähettää viestejä metsäasiantuntijalle.

eMetsä ja eMetsä Mobiili ovat kaikille metsänomistajille ilmainen palvelu, jota voit käyttää, vaikka et vielä olisikaan kanssamme asioinut.

 

keyboard_arrow_right eMetsä-verkkopalveluun

Ota yhteyttä omaan metsäasiantuntijaasi – autamme mielellämme!

Täytä yhteydenottolomake ja saat henkilökohtaisen yhteydenoton sekä apua kaikissa metsäasioissa. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan paikalliseen metsäasiantuntijaasi.

Tähtitili kartuttaa metsäomaisuuttasi myös puukaupan jälkeen

Tähtitilillä metsätulo jatkaa varmaa kasvua – saat kiinteän korkotuoton kahdeksi vuodeksi.

Tutustu palveluumme
keyboard_arrow_right