Millaista puukauppa on Stora Enson kanssa?
Joka ikinen puunkorjuuseen ja metsänhoitoon liittyvä toimenpide on hoitunut täsmälleen sovitusti ja äärimmäisellä ammattitaidolla.
Eero, Vaaraslahti
Hakkuu meni oikein hyvin ja jälki oli hyvä. Ammattimiehet oli asialla. Annetaan numeroksi täysi 10.
Toivo, Harjumaa
Täysin vaivatonta ja nopeaa asianmukaista palvelua.
Marjo-Riitta, Hindhår
Annan arvosanaksi täydet 10 p. Aikataulu ok, mitään vahinkoja ei tullut vaikeat pihapuut huomioon ottaen. Tiedot korjuusta reaaliajassa. Palvelu hyvää.
Jouni, Louhi

Puukauppa

Puukauppapalvelut

Parhaan tuoton metsätilaltaan saa, kun hoitaa metsää silloin kun metsän kasvu sitä tarvitsee. Metsäsi tärkeimpiin toimenpiteisiin kuuluu metsänhoito sekä puukauppa. Koska metsänomistaja tekee aina päätökset puun myynnistä ja siitä millaista palvelua hän tarvitsee, puuta voi myydä monin eri tavoin.

Tärkeintä kuitenkin on, että tyytyväinen metsänomistaja nauttii elämästä ja metsän tuotoista. Siksi puukauppapalvelumme ovat täyden palvelun puukauppaa. Sinä teet vain päätöksen. Pidämme puistasi hyvän huolen! Jokainen toimenpide suoritetaan metsässäsi ympäristöä kunnioittaen.

Aloita elämäsi helpoin asiointi kanssamme ja liity tyytyväisten metsänomistajien joukkoon. Soita 09 8860 2023.

Miten puukauppa tehdään?

Yleisimmin puukauppa alkaa yhteydenotolla sinun metsäsi asiantuntijaan. Yhteydenoton jälkeen metsäasiantuntija tutustuu sinun metsääsi jonka jälkeen saat selkeän toimenpide-ehdotuksen. Kun puukauppa on solmittu, toimenpiteet metsässäsi toteutetaan sovittuna ajankohtana. Olet koko ajan tietoinen, mitä metsässäsi tapahtuu. Sen jälkeen voit keskittyä nauttimaan elämästä ja metsäsi tuotoista.

Mikäli haluat lisää tietoa puukaupasta, suunnista metsänomistajille tarkoitettuun metsäkouluumme.