Metsänhoitopalvelut
Tuottavampi metsä
Metsänhoitopalvelut kaikkiin
metsän kehitysvaiheisiin

Metsänhoitotöiden neuvonta ja opastus ovat maksuttomia.

(09) 8860 2023
Metsäpalvelut
Metsäsi tarpeisiin

Metsän uudistaminen

Varhaiskehityksen turvaaminen

Harvennukset ja lannoitukset

Päätehakkuut

Palvelut metsän hoitamiseen
Helppoa metsänhoitoa

Toteutettavat työt ja materiaalitoimitukset sovitaan kiinteään hintaan ja tehdään ammattilaisten toimesta.

Turvallista ja helppoa
metsänhoitoa

Neuvontapalvelut

Onko metsätilan sukupolvenvaihdos ajankohtainen tai tuottaako metsäverotuksen hoitaminen päänvaivaa? Stora Enson neuvontapalvelut tuovat tarjoavat asiantuntemusta metsäasioiden hoitamiseen ja tekevät metsänomistamisesta helpompaa. Hyvät päätökset kantavat kauaksi ja varmistavat, että metsäsi tuottaa ja voi hyvin myös tulevien jälkipolvien aikana.

Mitä kuuluu metsäneuvontapalveluihimme?

Metsäsuunnitelman luominen –  Metsäsuunnitelma kertoo metsänomistajalle metsäsi arvosta, hakkuumahdollisuuksista ja hoitotöiden tarpeesta. Sen avulla voidaan suunnittella puukaupat ja hoitotyöt sekä ennakoimaan metsätalouden tuotot ja kustannukset. Samalla voidaan varmistaa että metsä kasvaa ja voi mahdollisimman hyvin.

Metsäveroilmoituksen hoito – Asiantuntevat metsäammattilaisemme tarjoavat tietoa ja neuvoja metsäverotusasioiden hoitamiseen. Palveluihimme kuuluu mm. eMetsä -verkkopalvelu, verokirjanpito ja veroilmoitukset verkossa, arvonlisveroilmoitukset, avustaminen metsäveroilmoituksen kanssa ja neuvonta metsäverotusasioissa. Tutustu ja hoidetaan verotus yhdellä istumalla.

Metsätilan sukupolvenvaihdos – Riittävän ajoissa aloitetulla ja suunnitelmallisella sukupolvenvaihdoksella voidaan saavuttaa merkittäviä hyötyjä ja sitä kautta kasvattaa sukuvarallisuutta. Aloittamalla metsätilan sukupolvenvaihdoksen suunnittelun ajoissa varmistat sen, että sinulla ja perheelläsi on parhaat vaihtoehdot käytettävissänne.

Metsätila-arvio – Metsätilasi arviointi kertoo sinulle metsäsi arvon. Käymme maastossa paikan päällä arvioimassa puustotiedot ja tutustumassa tilaan. Niiden pohjalta päivitämme tarvittaessa tilasi puustotiedot ja laskemme tila-arvion.

Ole yhteydessä sinun metsäsi asiantuntijaan ja siirry tyytyväisten metsänomistajien joukkoon. Soita (09) 8860 2023