Oulun KPM loisti kilpaa auringonpaisteen kanssa

kpm-oulu

Stora Enso Metsän Koko perheen metsäpäivien (KPM) neljän suora avattiin Oulussa lauantaina 16.8.2014. Oulun tapahtuma loisti kilpaa auringonpaisteen rinnalla ja päivä oli monelta kantilta katsottuna menestys. Paikan päälle odotettiin noin 2 000 kävijää, mutta tavoite ylittyi – arviolta noin 2 300 vierasta nautti havuntuoksuisesta, ainutlaatuisesta metsäpäivästä.

Koko perheen metsäpäivä järjestettiin aivan Oulun paperitehtaan kupeessa, mikä mahdollisti suuren suosion saavuttaneiden tehdaskierrosten järjestämisen halukkaille. Porttien sisäpuolelle ei pääse kuka tahansa ja milloin tahansa, mikä osaltaan selittää noin 5 00 henkilön osallistumisen kierrokselle.

Hyvässä kunnossa – Metsä ja minä –teeman myötä paikan päältä sai monipuolisia vinkkejä niin metsätilan kuin itse metsänomistajan kuntoa silmälläpitäen. FitElsan vinkeille riitti kuulijoita ja katsojia, eikä Stora Enson asiantuntijoiden sekä muidenkaan metsäalan ammattilaisten tarvinnut pyöritellä peukaloita; kysymyksiä ja keskustelua riitti koko päiväksi. Ohjelman kruunasi halonhakkuun SM-osakilpailu, jossa tosistaan mittaa ottivat Metsähallituksen va. toimitusjohtaja Jussi Kumpula ja Stora Enson Pohjois-Suomen aluejohtaja Antti Partanen. Olisi voinut luulla kilpailijoiden harjoitelleen etukäteen!

Nimensä mukaan Koko perheen metsäpäivä houkutteli paikanpäälle monenikäisiä vieraita ja erityisesti lapsiperheiden suosio ilahdutti. Perheen pienimpien huomio keskittyi piirustusseinän kuvitukseen, pomppulinnan hyppyihin ja Enska-nallen halauksiin.

Jännitystä päivään toi Husqvarna –raivaussahan arvonta. Onnetar suosi Arto Taipaleenmäkeä Ala-Temmekseltä. Uuden raivaussahan omistaja oli varsin hämmästynyt, mutta iloinen kuullessaan voitostaan. Onneksi olkoon Arto! Turvallisia sahauksia toivottaa koko Stora Enso Metsän väki!

Monipuolinen ohjelma, hyvä sää, ystävälliset talkoolaiset ja iloiset vieraat, niistä on Oulun Koko perheen metsäpäivä tehty. ”Olipa kiva tulla paikalle, kun heti parkkipaikalla toivotettiin tervetulleeksi. Hymyssä suin”, totesi yksi vieraista.

Koko perheen metsäpäivä siirtyy seuraavaksi Varkauteen, Huruslahdenrantaan. Jos liikut sielläpäin, piipahda ihmeessä paikan päällä lauantaina 30.8.2014. Syyskuussa kortensa kekoon kantavat myös Joensuu (6.9.) ja Espoo (13.9.). Kiitos jo mukana olleille – teitte Oulun päivästä onnistuneen!

kpm-oulu2

 

Auta metsääsi menestymään ja ota yhteyttä. Metsän tuottamiin etuihin vain sinä voit vaikuttaa.
09 8860 2023 Tai täytä lomake ja metsäsi yhteyshenkilö ottaa yhteyttä.