Kaiverruksia metsäblogi
Kaiverruksia metsäblogi
Kaiverruksia metsäblogi
Metsältä maistuva blogi Metsäalan ammattilaisilta ja metsänomistajilta. Merkkaa suosikkeihi. Voit myös tilata blogin sähköpostiisi.
Lisää suosikkeihin!
Metsäblogin kirjoittajat
Blogin kirjoittajat
Blogin kirjoittajat
Kaiverruksia metsäblogissa, kirjoittajina ovat niin metsäalan ammattilaiset kuin metsänomistajatkin. Voit tutustua kirjoittajiin sivupalkista oikealla
Haluatko blogistiksi
Haluatko kirjoittajaksi
Metsä kannustaa kirjoittamaan
Nautitko metsästä ja olet ajatellut kirjoittavasi blogia? Kaiverruksia metsäblogi tarjoaa sinulle mahdollisuuden blogin kirjoittamiseen metsästä kiinnostuneille ihmisille.

Asta-myrsky

asta_blogi

Asta-myrsky vuonna 2010 oli kova paikka kokeneellekin metsämiehelle. Nyt aika on kuitenkin tasoittanut pahimmat jäljet niin metsissä kuin mielissä, ja on hyvä hetki muistella tapahtunutta.

Lue koko kirjoitus

Pallottelua eduilla

Hyvän asiakaskokemuksen turvaamiseksi jokaiselle metsäasiantuntijallemme on jaettu Tähtiopas.

Onko sinunkin lompakkosi täynnä kanta-asiakaskortteja, joiden virka on sinulle hämärän peitossa? Tähtiasiakasohjelmamme edut ovat selkeitä ja mikä parasta, kaikkien ulottuvilla.

Lue koko kirjoitus

Puunostaja, melkein sukua

puunostaja_melkein_sukua

Pitkään kiertänyt puunostaja käsitetään jo melkein lähisukulaisena. Ja lähisukulaisellehan voi uskoutua lähes kaikissa asioissa. Elämänmakuinen blogikirjoitus kertoo hienosti, miten puukauppa syntyy.

Lue koko kirjoitus