Kaiverruksia metsäblogi
Kaiverruksia metsäblogi
Kaiverruksia metsäblogi
Metsältä maistuva blogi Metsäalan ammattilaisilta ja metsänomistajilta. Merkkaa suosikkeihi. Voit myös tilata blogin sähköpostiisi.
Lisää suosikkeihin!
Metsäblogin kirjoittajat
Blogin kirjoittajat
Blogin kirjoittajat
Kaiverruksia metsäblogissa, kirjoittajina ovat niin metsäalan ammattilaiset kuin metsänomistajatkin. Voit tutustua kirjoittajiin sivupalkista oikealla
Haluatko blogistiksi
Haluatko kirjoittajaksi
Metsä kannustaa kirjoittamaan
Nautitko metsästä ja olet ajatellut kirjoittavasi blogia? Kaiverruksia metsäblogi tarjoaa sinulle mahdollisuuden blogin kirjoittamiseen metsästä kiinnostuneille ihmisille.

Etämetsä

etämetsäni

Metsä on ollut aina osa elämääni. Lapsuudessa se oli paikka joka tarjosi ruokaa ja työtä. Vuosien aikana lapsena istutetut taimet ovat kasvaneet suuriksi puiksi ja lapsuuden metsästä on tullut minulle etämetsä.

Lue koko kirjoitus

Ystävistä

blogi_ystavista

Metsä on ystävä, joka säilyy vaikka sitä ei näkisi vuosiin. Metsään on hyvä palata, vaikka muut ystävät ympärillä vaihtuisivat.

Lue koko kirjoitus

Metsä ja minä

metsämaisema lapista

Kaiverruksia-metsäblogin ulkopuolisena kirjoittajana aloittaa Annamari Kurki, jolle metsä on lapsuuden leikkipaikka, turvallinen retkikohde ja luonnonantimia tarjoava ruoka-aitta. Hiljattain metsästä on hänelle tullut myös omaisuutta, jota on tarpeen hoitaa.

Lue koko kirjoitus

Hamsterit

mustikkakoira venni

Hamsteri on mainio lemmikkieläin, jonka luonteenpiirteitä moni tunnistaa itsessään. Metsän kasvatuksessa hamsterin elkeet eivät ole eduksi.

Lue koko kirjoitus