Tutustu Stora Enson kanta-asiakasohjelmaan

Metsänomistajien tarpeet muuttuvat yhä monipuolisemmiksi. Tästä johtuen olemme kehittäneet Sinulle Tähtiasiakasohjelman, joka elää ja kehittyy metsänomistajien puukauppatarpeiden ja aktiivisuuden mukaan. Parhaat ja kattavimmat edut on varattu niille metsänomistajille, jotka haluavat aktiivisesti kehittää ja hyödyntää metsäänsä.

Tarjoamme sinulle kanta-asiakasohjelman, joka tekee sinut tyytyväiseksi. Etuohjelmamme palkitsee metsäänsä arvostavan metsänomistajan. Tutustu etuihin ja ota yhteyttä.

Reilusti korkoa

Kanta-asiakkaamme saavat käyttöön Tähtitilin, joka kartuttaa metsäomaisuuttasi puukaupan jälkeenkin. Jopa 3,5 % korolla!

Puukaupan bonusjärjestelmä

Säännöllisesti puuta myyvät kanta-asiakkaamme saavat pysty- ja hankintakaupoissa bonusta.

Alennukset ja tarjoukset

Metsänomistajamme nauttivat myös kumppanitarjouksista. Tarjoukset koskevat metsänomistamista helpottavia tuotteita, kuten metsänhoitovälineitä.

Sähköiset työkalut

Stora Enson eMetsä-verkkopalvelu tarjoaa nykyaikaiset työkalut metsäomaisuuden hoitamiseen. Sen avulla hoidat metsäasiat kotikoneeltasi.

Aktiivisen puunmyyjän palkkiot

Aktiivinen metsänomistaja ei jää palkitsematta. Yhä useampi metsänomistaja nauttii aktiivisen metsänomistajan palkkiosta yhteenlaskettujen puukauppamäärien noustessa.

Hinnantarkistukset

Metsänomistaja on oikeutettu hinnantarkistukseen, joka takaa metsänomistajalle alkuvuodesta tehdyille puukaupoille hintatakuun, mikäli syksyllä puun hinnat nousevat.

Henkilökohtainen neuvonta

Metsänomistaminen on aina yksilöllistä. Meiltä saat käyttöömme sinun metsäsi asiantuntijan.

Asiakastilaisuudet

Järjestämme metsänomistajille upeita asiakastilaisuuksia, missä esiintyvät Suomen huippuartistit ja asiantuntijat.